ביוץ מתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, מתי אני אמורה לבייץ? כמובן שאני עם ערכות ביוץ, אני עושה מקווה ויוצא שאני מתחילה לקיים יחסים ביום ה- 12 13 הווסת שלי כל 28-30 יום, האם יש סיכוי שאני מפספסת בגלל המקווה? מתי נראה לכן שאני מבייצת? אציין שעברתי בשנה האחרונה 2 הפלות שנקלטתי די בקלות ואני ללא ילדים.
    כל פעם לפני קבלת המחזור אני בטוחה שאני בהריון וזה מתסכל אותי ומכניס אותי למתח נוראי, יום שישי קיבלתי (לאחר 8 בדיקות ביתיות שקניתי) כי איחר לי יום 1.....
6 תגובות
עמוד 1
  • את לא מצליחה לזהות את הביוץ עם הבדיקות?
    הביוץ מגיע בדר"כ ביום ה14 (מיום קבלת המחזור) אז אם את מתחילה לבדוק ביום ה12 זה בסדר גמור...
    את חייבת לנסות להירגע,המתח לא עוזר להריון להיקלט (אני כותבת לך מה שאני אומרת לעצמי,כי גם אני הייתי בלחץ היסטרי כל חודש והחודש במיוחד!!! לבסוף גילו לי בטא 18 ואז הגיע דימום שכנראה מבשר רעות....בכל מקרה שתינו חייבות להירגע קודם כל ואחר כך הכל יבוא,אני מבטיחה לך!!!!!)
    חוץ מזה לפחות אנחנו יודעות שאנחנו יכולות להיקלט וזה כבר צריך להרגיע.
    שיהיה המון בהצלחה
  • עקרונית ביום ה14 - מעשית - אני תמיד פספסתי (או שהיה מאוחר מידי או שהיה מוקדם מידי)..
    לבסוף החלטתי להזמין בדיקות דרך איביי (עלה לי 25 שח כולל משלוח ל25 בדיקות והגיע תול 3 ימים בערך) - ואז התחלתי לבדוק ממש כמה ימים אחרי שהפסיק הדימום... לשמחתי, זה החודש שתפסתי את הביוץ ונקלטתי :)

• תודה רבה!!! איך לא חשבתי לקנות מאיביי
  • כי זה נשמע הזוי...בעלי צחק עלי בהתחלה...
  • שלום
    רציתי לדעת איך אני כותבת את הבדיקות כדי לקנות באיביי
    פה בארץ ממש יקר כאילו זה זהב
    תודה :)
  • New Lot50 Private Early LH Ovulation Pregnancy Test Tests Strip 2.5mm KS-0102

זה רק אחד ממי שאפשר לקנות ממנו, תעתיקי ותכתבי בכל מקרה את יכולה לבקש קומבינציות של הריון + ביוץ אני קניתי 25 + 25 ב- 36 ש"ח כולל משלוח

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה