עדכון..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עוד פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    הייתי בבוקר בביקורת, יש צירים כל עשר דקות חלשים.. שלחו אותי הביתה וביקורת נוספת ביום רביעי :)
    אמשיך לעדכןןן

14 תגובות
עמוד 1
  • אם זה היה מצחיק, בחיי שהייתי צוחקת
  • צוצית תאמיני לי אחרי הצרחות ששמעתי מחדרי הלידה, אני לא בטוחה שרע לי כל כך חחחחח אלהים איזה פ ח ד !!!!!

• צוחקת?? כשהייתי בחדר לידה בהריון הראשון, שכבתי שם יומיים כי חיכיתי שישפיע עליי הזירוז (פיטוצין).. בנתיים אני שומעת שם נשים באות וצורחות, וכשנכנסה המיילדת לחדר לשאול לשלומי, אמרתי לה "אני אורזת והולכת הביתה! אני לא יולדת!!"

ההיא עשתה במכנסיים מצחוק.. ממש סגרתי רגליים ומתתי לעוף משם
  • איזה מרגש אחרי הצרחות לשמוע בכי....כל פעם היו יורדות לי דמעות..
    או ששמעת רק צרחות?
    רק עכשיו שמתי לב שאת בשבוע 40...
    טוב לה בבטן של אימא חחחח היא שומרת על עצמה בקטע שחם בחוץ וכל זה
    בקיצור תהני לך בנתיים מהחופש דפקי שינה תרימי רגלים ועוד קצת...
  • כן... זה באמת נורא מלחיץ.
    גם אני נבהלתי.
    בלידה של נהוראי מתן שאל אותי למה הן צועקות ככה
    אמרתי לו שלא תדע

• לא הספקתי לשמוע בכי של תינוקות רק צרחות חחחחחח ...
    החשש הזה שאת מתקרבת לחדר לידה הוא לא ניתן להסבר, אבל הכל עובר ברגע שהמרדים נכנס עם המחט הכוללת את תרופת הפלא- אפידורל!!!
  • הו קרן כל מילה זהב!!!

אני זוכרת בלידה השניה, המרדים הגיע ואמר שהוא לא מבטיח שהכל ירדם... תפסתי לו את החולצה והסתכלתי עליו בכזו צורה
  • יוווו צוצית חנקת אותי!! את בול כמוני
    ברוך מחייה המרדים והאפידורל- אם היה אפשר לקנות בסופר פארם הייתי מזריקה לעצמי שכה יהיה לי טוב!!

• צוצית אל תגידי לי שנתת לו את המבט
    הליקה השניה של הבת שלי האפידורל עזר..בהתחלה והייתי ככה
    בכיף שלי..בסבבה ואז..שמו לי שוב ושוב..וכלום לא עזר..שעות..
    והרגשתי את כל הלידה...אבל..!!!
    בשניה שהיא יצאה..כל הכאב הכל עובר..זה פשוט מדהים. .
    וכשאמרו לי שהיא יצאה 3730 ללא תפרים שוב הייתי ככה
  • נראה לי שאני פשוט מכורה להרגשה הזו שאחרי כאבים נוראיים, שניה אחרי שמזריקים את האפידורל את פתאום מרגישה כאילו עברת לעולם אחר ופתאום הכל נראה ורוד יותר ולא כואב יותר...
  • צוצית - הרגת אותי עלק "בחורצ'יק"
  • סושקה - כשכואב לך, את ממש לא שולטת במילים שיוצאות לך מהפה חחח
  • הוא בחר בעבודה הכי מבוקשת - הוא מודע!
  • סושי - פליז שלחי אותו אליי עם המזרק!!!!
    הוא מזריק לך כבר בבית ? חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה