רוצה לפרוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המצב הכלכלי שלנו לא משהו
13 תגובות
עמוד 1
  • תראי, בעיקרון אם המצב כזה קשה, למה את לא עובדת?
  • היי...
    העצב הזה מזיק גם לך ולעובר..אני לא יודעת כמה בעלך מרוויח אבל תשבו ביחד תנסו לראות אם
    יש לכם משהו מיותר..?
    אם יש משהו שאת טובה בו אולי תוכלי לעבוד מהבית?
    זה נורא כואב שיש ריבים בגלל המצב בכלכלי..יש לכם עוד אחד בדרך..
    תהיו ביחד בזה..
  • טניה

• אני מבינה היטב לליבך
    מתארת לעצמי שלא קל
    אני באמת חושבת שכדאי שתיקחי עבודה בבוקר בחצי משרה
    כל מה שרק אפשר
    וזה בטוח ירגיע אתכם כלכלית
    אני בטוחה שתמצאו פתרון
    תנסי להתרכז בפתרון ולא בבעיה
    וכמובן לחשוב איפה ניתן לצמצם
    שזה קשה וכואב אבל עוזר לפעמים מניסיון

בהצלחה חמודה
    יום נעים לכולם
  • גם אני בדעה של לצאת לעבוד במשהו חלקי בכל אופן.
    וגם,לשבת עם חמתך לשיחה,בה אתם מודים לה באמת מקרב לב על הדירה,אבל מסכמים באופן ברור מה מההוצאות חל עליכם.
    תסבירו לה שאתם מבינים שעצם המגורים ביחידה זה שווה ערך לשכירות,אבל אתם לא יכולים לחיות בצורה שההוצאות שלכם לא צפויות,ולכן הכי טוב לסכם מראש מה אתם משלמים ומה היא....
  • תראי אני לא מכירה אתכם מקרוב ואת הסיטואציה
    אבל אם רק אחד מבי הזוג עובד, כדאי שזה יהיה במשכורת שהיא סבירה לפחות , גם אם זה אומר שהוא צריך לעבוד במשמרות/לילות/סופ"ש כי המפרנס היחיד
    אם מחליטים שמוכנים לקחת כל עבודה ולעבוד קשה כל עוד זה מכניס אז אפשר קצת לנשום...
  • אני מבינה ללבך ואני חושבת שנתנו לך פה עצות מעולות.
    רציתי להגיד רק משהו אחד, את אולי לא משלמת שכירות אבל עם כל ההפתעות שחמותי עושה לך זה כאילו את משלמת שכירות על דירה ולפי מה שאת אומרת זה אולי אפילו על דירה יותר גדולה ממה שאת חייה בה היום
    לפעמים שווה להתנתק גם אם זה קשה כלכלית בהתחלה כי רק ככה לומדים לעמוד לבד על הרגליים ולפעמים כל שעוצר בעדנו זה הפחד.
    לדעתי שווה לך לשלב פה בין העצות שנתנו לך ולדבר עם חמתך ובאמת לצאת לעבוד.
    אני רוצה להגיד לך שמפשיטת רגל וממצב של כלום אפשר לצאת ולהגיע לפסגות שלא חשבת עליהן זה הכל עניין של התנהלות נכונה ולהבין מאיפה נובעת הבעייה.
    אני מאחלת בהצלחה לך ולמשפחתך המתרחבת
  • הלוואי והייתי מוצאת עבודה, הלוואי והייתי עובדת
    מי יקבל הריונית לעבודה? חיפשתי שלחתי קורות חיים
    וכלום!! מצידי ללכת לעבוד בניקיון וגם את זה לא מצאתי.
    שירוש בעלי החליף עבודה, התנאים נשארו אותו דבר
    המשכורת שלו 5.500 ₪לא כולל דלק
    דלק הולך בחודש בערך 600₪ ולפעמים הרבה יותר!!

• מאיזה אזור את טניה?

• טניה את לא עונה אבל יש לי כמה רעיונות בשבילך ואולי תוכלי להתקדם איתם.
    את יכולה לעבוד במכירות טלפוניות מהבית של הוט או נטויזן או דומה להם
    עכשיו תקופת הקיץ והחגים והרבה חנויות בגדים מחפשים עובדות לתגבור לתקופה קצובה ולכן לא יהיה אכפת להם שאת בהריון
    את יכולה לבדוק בחברות כוח אדם על עבודה זמנית במזכירות במקומות מסויימים אולי להחליף מישהי שיוצאת לחופשת לידה זה אידאלי לך
    את יכולה לבקש עזרה בלשכת העבודה יש שם אנשים שעוברים בין עסקים וממלאים משרות זמניות וככה עוזרים לאנשים
    את יכולה גם לנסות לעבוד בתור דיילת מוצרים בסופרים או האלו שמוכרות כרטיסי אשראי

אלו אמנם לא עבודות זוהרות אבל כל עבודה מכבדת את בעליה ואני מקווה שנתתי לך קצת רעיונות ובאמת תמצאי משהו מכל הלב מאחלת לך בהצלחה.

• תותי תודה על רעיונות! כמובן אני אבדוק

אני מנתניה

• קראתי ואני כ"כ מבינה לליבך, נגעת בי...
    חשוב באמת שתשבו יחד ותראו איך אתם יכולים להתנהל יותר נכון, בהתאם לכל מה שכבר אמרו לך...
    אני רוצה לציין שזה חשוב כי גם ריבים על כסף מאוד לא טובים לזוגיות ולתחושה של הילדים בבית ובטח לא להיריון... זה הריבים הכי נוראים שיש
    שולחת לך חיבוק גדול

הללוש ודינוש היפים שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה