היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעקבות ההודעה של קרן לגבי הצירים- בהריון הראשון שלי היו לי צירים כל חמש דקות בערך..וב3 בלילה נסענו למיון...שכבתי עד 5 אחהצ ביום שישי ואז בגלל מצוקה עוברית עברתי קיסרי חירום... בלידה השניה גם בצירים של 5 דקות בין ציר לציר נסעתי לבית החולים..הגעתי ב1 וילדתי יום אחרי ב 9 בבוקר.. בהריון הזה חשבתי אולי לנסוע לבית החולים לא ישר אלא לחכות בבית...ורק שהכאב בלתי נסבל..אז ללכת..כי פחות או יותר אנחנו יודעות מה מצפה לנו... יש לו עוד זמן עד ללידה...זו פשוט מחשבה שעברה לי בראש כמה פעמים.. היה לי מאוד קשה לשכב שעות בחוסר מעש..לפני וגם אחרי האפידורל..
5 תגובות
עמוד 1
אם את מאלו שמסוגלות לחכות עד למצב של צירים בלתי נסבלים אז תעשי את זה. בעיקר אם הבי"ח בקרבת מקום..
אצלי המרחק מהבית לבי"ח הוא 45 דקות נסיעה ככה שלא נראה לי שאני אמתין כ"כ הרבה זמן עד אז
צוצית איפה את גרה גם אף פעם לא ירדו לי המים..תמיד פקעו לי אותם.. אני מעדיפה את הכמה שעות האלה להיות בבית ..מאשר לשכב שם.. אני רק שבוע 29 יש עוד זמן
אני גרה בכרמיאל והבי"ח הכי קרוב אליי הוא בנהריה שזה 40 דקות נסיעה בערך...
אני תמיד חושבת על עיתוי מתאים לצאת מהבית.. אפילו שיש עוד זמן
אני ככ מתה מפחד לפספס את האפידורל שלא אכפת לי לשכב שם על הספסלים חחחחחחחחחחחחחחחח