חרדתית ולחוצה הצילוווו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות חייבת עזרה בלהירגע קצת!!!
    לפני שלושה חודשים עברתי הפלה טיבעית בשבוע 7 כאשר אחרי אולטראסאונד בעקבות דימום שהחל לא היה שק הריון ולא כלום והיה ברור כי הדימום הוא סימן להפלה.
    אני עכשיו שוב בהריון שבוע 6+3 ביום חמישי האחרון הייתי אצל הרופא לאולטראסאונד והיה שק הריון ועובר ... לא נצפה דופק כי הרופא אמר שזה מוקדם מידי ושלא אדאג העובר בדיוק תואם לשבוע שלי שהיה 5+6. החל מיום חמישי בבוקר יש לי הפרשה חומה כל הזמן סיפרתי לרופא והוא שאל אם זה התחיל באותו יום אחרי יציאה ואמרתי כן אבל מאז זה לא מפסיק. הוא נתן לי בכל זאת פרוגרסטרון בגלל הפעם הקודמת לתמיכה . העיניין הוא שההפרשה עדיין קיימת ומרגיש לי שאולי חלק מהתופעות נעלמו החזה פתאום מרגיש לי פחות כואב אחרי שכאב מאוד אבל אני כבר לא בטוחה שזה רק הלחץ שלי ולא יותר ובקיצור אוףףףף אני משתגעת!!!! יש לי אולטראסאונד ביום חמישי לראות עם יש דופק ולא יודעת אם להקדים לרופא בגלל ההפרשות החומות... זה רק בניגוב ואין על התחתונים וממש מעט ובלי דם אדום טרי אבל עדיין אני משתגעת ולא מצליחה להירגע! אולי משהי יכולה להגיד משהו שיעודד ירגיע אותי?!
    תודה מראש !!
2 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מבינה את הלחץ אני בעצמי לאחר 2 הפלות, אני יודעת שבבטא 15,000 צריך כבר לראות דופק אז תעשי בדיקת דם ולפי התוצאה תלכי לעשות שוב אולטרסאונד, תנסי להירגע ולקוות לטוב, ומה שיהיה יהיה זה שתהיי לחוצה לא יתן לך שום דבר מדברת מניסיון, מחזיקה לך אצבעות תעדכני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה