חשוב חשוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן אני צריכה התייעצות די דחופה מה עלי לעשות ? אני בהריון הראשון שלי בשבוע 20 , מזה כשבוע אני מרגישה ממש לא טוב .סחרחורת תחושת עילפון חולשה עייפות חזקה ועם זה גם התקפי חרדה . פניתי לרופא שלי בשבוע שעבר אך הוא היה בחופשה , כיוון שהייתי לחוצה קבעתי תור לרופא אחר שיראה אותי , קיבלתי ממנו הפנייה לבדיקות דם ושתן כי הוא אמר שלא ביצעתי כבר ממאי וזה לא תקין , בדק לי לחץ דם וביקש לחזור עם התשובות לרופא המטפל שלי .חזרתי לרופא שלי אתמול כשחזר מהחופשה קבעתי תור המתנתי שעתיים כי היו הרבה מקרים דחופים ובעצם נכנסתי אחרונה בתור אליו בשעה 21:00 - כשהוא ראה שהייתי אצל רופא אחר הוא כעס עלי מאד אמר שהוא לא מרוויח עלי כסף עכשיו וצריך להתחלק עם רופא אחר ועוד להישאר עד שעות כאלה בעבודה .. כשהסברתי לו שאני מרגישה ממש רע ובגלל זה הלכתי לרופא אחר ואני ממש חלשה וכו הוא אמר "כן כן כן " הסברתי לו שכדורי הברזל גורמים לי לשלשל 3 פעמים ביום בערך , אז הוא אמר לי לא לקחת יותר ברזל ובמקום זה לשתות 3 פעמים ביום קפה שחור ... ולקחת "פרנטל" שזה ויטמינים שלטענתו מכילים גם ברזל ...
    הבדיקות שלי מצביעות על המוגלובין 11.10
    ןB12 -283 PG/|ML
    עד כמה שידוע לי אסור בכלל לשתות קפאין ועדיף להימנע ממנו בהריון .
    אני מפחדת להפסיק לנטול ברזל כי גם ככה אני מרגישה חלשה , יצאתי משם ממש בוכה הוא גרם לי להרגיש גם שלא כדאי ש"אציק" לו יותר , אני לא מבינה אם מה שאני מרגישה בשבוע האחרון הוא לגיטימי ומה הטיפול שכדאי לי לקחת , האם לשתות קפה שחור?
    האם להחליף רופא?
    גם ככה אני חרדתית והוא גרם לי ליותר חרדות וחוסר רגיעה ואי שקט
    בבקשה עזרו לי ......

יפעת :)
9 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

זה נכון שהוא עכשיו מרוויח עליך חצי חצי עם רופא אחר , אבל זה בטח לא מצדיק להתיחס אליך כך או לדבר אליך בצורה כזו אני הייתי קוטלת אותו ומודיעה לו שמכתב תלונה הוא יקבל ישרות למי שצריך לדווח עליו על שירות רפואי גרוע שאת משלמת עליו !!!
    אני לא הייתי חוזרת אליו יותר ופונה לרופא האחר , גם לי היה מקרה כזה עם הרופאת משפחה שלי היא הסבירה לי את עניין התשלום אבל בטח ובטח לא כעסה עליי מה זאת אומרת אני צריכה לסבול כי היא לא עובדת אני חייבת רופא??
    לא הייתי עוברת על זה לסדר היום , גם אם את אדם שלא מתלונן שה בסדר לפחות
    תשארי אצל הרופא האחר בכל מקרה תרגישי טוב , ולדעתי הלא רפואית את ריכה להחליף כדורי ברזל תתיעצי שיהיה רפואה שלימה

• קודם כל הרופא שלך הזוי !!!
    לדבר אלייך ככה ולתת לך להרגיש בצורה כזו ממש לא תקין
    והייתי מחליפה אותו !!!!!!!!
    אני הולכת כל הזמן לרופא אחר כשהרופא שלי לא זמין ואף פעם לא העיר לי כלום
    בשביל זה קיימים רופאים אחרים

לגבי הכדורים לי לא היו בעיות ביציאות היו לי הקאות ובחילות אס החלפתי ואני לוקחת ברזל פעם ביומיים ולא כל יום

לגבי הקפה - נשמע לי תמוהה ומוזר תשאלי רופא אחר

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תודה בנות , האם יש דרך לקבל חוות דעת של רופא לעניין כאן ?

• בהחלט הייתי מחליפה הרופא.
  • האם יש דרך להיעזר ברופא בפורום שלנו ולבדוק מול תוצאות בדיקות הדם שלי מה הוא חושב?

• מה נסגר עם הרופא הזה...הקפה מעלה לחץ דם ועוד 3 פעמים??
    תחליפי בלי לחשוב
  • איזה קופהאת?
    תתקשרי כבר היום ותבקשי לעבור..לא יודעת איך זה הולך..
    ברור שבהריון מרגישים עייפות וחולשה אבל הוא ממש לא אמור להתייחס אליך ככה..תנסי גם לכתוב שאלה בפורום רפואי.
  • מישהו מכיר את ד"ר זגצקי אירנה ?עובדת עם קופ"ח מאחדת

• חוצפן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה