איך גומלים את בעלי????????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

נשמע מצחיק לא?????????????????

מהפתעות!!!!

כל מה שאיתמרוש עושה לטובה הוא חייב להציע הפתעה!!!!

ולמה???????????????????????????????????????

למה אנשים מקובעים לתת לילדים הפתעות על מעשים טובים?????

והילדים חכמים שחבל"ז!!! יום אחד בעלי אומר לו: איתמר גש ליטול ידיים ואח"כ תברך יפה נכון??? אז מה איתמר עונה לו: " מה תתן לי " ??
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אומנם אין לי ילדים -אבל אני לא חושבת שזה בריא לתת "צ'ופר" כל פעם שהם עושים משהו נכון - בייחוד אם זה משהו שהם אמורים ללמוד...
    אני מציעה לחלק את הצ'ופרים רק לדברים שהיה קשה לכם ללמד אותו, או שהם משמעותיים יותר.. ולא לתת פרס על כל התנהגות טובה...

• אין לי פיתרון, רק לשתף שגם אצלי העניין עם ה"הפתעות" חוגג

• ב"ה

אז אצלנו היינו אצל חמי וחמותי בליל שבת ובעלי אומר לאיתמר כדאי לך מאוד להתנהג יפה כי אחר כך תקבל............ הוא לא סיים את המשפט ואני אמרתי לו אבא!!!!!!!!!!
    ולחשתי לו שלא מקובל עליי בכלל כל הזמן שאומר את זה!!!!

אצל הסבא וסבתא משני הצדדים :כשאנחנו הולכים הביתה כל ילד מקבל איזה ממתק בלי קשר להתנהגות ( אין לי בעיה עם זה זה מקובל עליי )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה