רופא פרטי שעובד גם בבלינסון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    מחפשת רופא פרטי שעובד בבלינסון.(רופא מאוד איכפתי, עדין וכ'ו).
    אני יודעת שאקלט אהיה בהריון בסיכון.

8 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    אני לא מכירה, אבל מאחר וגם אני חושבת שאהיה בסיכון אשמח לשמוע למה את חושבת שתהיי בסיכון
  • עברתי בילדות ניתוח לב פתוח, בהריון הראשון עברתי פירפור חדרים.
    למה את תהיא הריון בסיכון?
  • בגלל שיש לי חשד לרחם דו קרני...
    זה רחם שהוא בצורת לב והוא לא בצורה הרגילה..
    פשוט ברגע שנכנסים להריון צריכים מהרגע הראשון להיות מטופלים כסיכון הריון
  • משהי מכירה אני חייבת
  • היי ל.ל.א אני אולי יכולה לעזור לך קצת כי טופלתי בבלינסון
    פרט לשני רופאים שלא אהבתי שאר הרופאים שם מקסימים ומקצועיים מאוד.
    הבעיה שכל יום יש רופאים שונים כי הם עובדים כנראה בעוד מקומות אז לא תמיד נתקלים באותו רופא.
    אז מהמומחים והוותיקים יש לך את פרופסור פיש שהוא מנהל המחלקה יצא לי לעבור אצלו החזרה אחת שלא הצליחה אבל הוא מאוד נחמד וקשוב וגם מנהל שם את היחידה..
    יש את דר פרחי שאצלו יצא לי להיות בכמה התייעצויות הוא קצת.ציני אבל בסהכ הוא הסביר הכל במקצועיות והתרשמתי ממנו לטובה.
    יש את דר פנקס שהוא ממש מצחיק גם אצלו הייתי כמה פעמים והוא מקצועי מאוד הוא גם מנהל את המעבדה בבלינסון.
    יש את דר ווליוביץ המלך!!!!! שבהחזרה שהוא ביצע לי נקלטתי ובגלל זה אני מאוהבת בו הוא ממש ממש נחמד עדין סבלני ומקצועי. הוא מקבל גם דרך הכללית באיזו מרפאה בתא והאמת שבהתחלת הטיפולים הלכתי להתייעצות איתו במרפאה שלו אבל החלטתי לעשות בבלינסון כי זה קרוב לבית שלי אבל רצה הגורל והוא סיים את הטיפול המנצח. אבל הוא באמת תותח!

בנוסף יש שם את דר קרישנר שהיא גם מתוקה מאוד אבל לא נראה לי שהיא מקבלת פרטי.

זהו מקווה שעזרתי לך..

בהצלחה רבה
  • תודה רבה.
    אני אומנם מגיעה ממודיעין שזה לא כזה קרוב אבל מכיוון שהרופאה שלי המליצה על בלינסון בטענה שהם המובילים בתחום הגעתי לבלינסון.
    אני אשתמש במידע
    שוב תודה

ל.ל.א
  • אני בסהכ הייתי מרוצה מהטיפול בבלינסון.
    האחיות מקסימות!
  • תודה תודה

ל.ל.א
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה