אני באה לצאת מהבית ויושבת לי מול הדלת... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חתולה..הילדים שלי לא מפחדים מחיות אבל היה חושך ופצאום ההיא הופיעה ממש באהלהכנס לבית.. והם ככ נבהלו כאילו ראו אריה בקיצור אנחנו צריכים לצאת לסופר וההיא עדיין יושבת שם..מתן כבר מוכן עם מעדן של מולר וכוס מים חד פעמית להביא לה..חח חיים שלי
8 תגובות
עמוד 1
חחחחחח אנחנו עדיין יושבים כאן בסלון כמו מסכנים העיקר מתן אומר לי נו לכי תוציאי לה את המעדן מה את מפחדת.. אז אמרתי שאם הוא כזה אמיץ שיוציא לה בעצמו חחח
חחחחחח, היא לא תזוז לכם מהדלת אח"כ!
סתם חתולה כפויית טובה לא נגוה במים ובמעדן..שמנו לה מחוץ לבניין חח
וואו לחמותי יש חתולה שהיא פשוט מתרד! היא לא זזה מהבית שלה ומייללת ב5 בבוקר כדי שהיא תביא לה אוכל
גם אנחנו נפלנו עם עניין החתולים בית תמחוי פתחו לי פה בבית בכל פתיחת דלת תמיד יצוץ חתול ויילל... ועזבי שהם פתחו לי זולה על אדן החלון של המטבח נהוראי מסכן מקבל טורבווווו בכל פעם ששומע מיאו מהחלון