הייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי דוקטור הדר יש לי מס שאלות
    אני בשבוע 35
    1. אני מרגישה את העובר טוב עוקבת אחרי התנועות והכל בסדר אבל יש לעיתים רחוקות שאני ממש מרגישה אותו יותר מהרגיל למשל אתמול הבטן שלי ממש זזה מצד לצד בערך איזה רבע שעה האם זה מעיד על משהו תנועות עובר מרובות?
    2. לפחות פעם ביום אני מרגישה מין תנועה כל שתי שניות בקצב אחיד ממש מרגיש לי כמו פעימות לב איזה 10 דק זה נורמלי?
    3 . יש איזה סיכון בעניין של ריחות לא בריאים שהם ללא שליטה כמו עשן מכוניות דלק דבק מגע וכו.. בזמן האחרון קורה מצב שיוצא לי להריח ואני מנסה לעצור את הנשימה שלא יזיק לעובר.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. תנועות עובר מרובות אינן בעיה
    2. ייתכן שיהוקים/גיהוקים של העובר אבל צריך לעשות אולטרה-סאונד בזמן שזה קורה כדי לדעת בוודאות במה מדובר
    3. לא מסוכן, על עוד לא מדובר בחשיפה כרונית ו/או ממושכת לחומרים מסוכנים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה