ציצי כואאב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    אז החודש עשיתי צילום רחם...
    והחודש עבר ללא טיפול וללא מעקב כל שהוא...
    הקטע הוא שדווקא החודש אחרי כמעט שנתיים הצלחתי לאתר את הביוץ שלי!!
    אף פעם לא הצלחתי לזהות לפי הפרשות וכו'....
    אז עשינו סביב הביוץ... יום שני שעבר...
    למרות שאני לא מצפה יותר מידי כי עד עכשיו זיהינו את הביוץ במעקבים וכלום לא קרה... אפילו עם הזרעות...
    אממה....
    הציצי שלי כואב לי כבר יומים -אף פעם לא כאב לי ככה...
    מה אומרות???
    האם יש סיכוי???

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

7 תגובות
עמוד 1
  • ממי קשה להגיד אם יש סיכוי או אין
    צריך להמתין ולראות מה יקרה
  • ב ה צ ל ח ה !!

שיגיע היום וחיוך יעלה :)
  • באמת??? לי זה נשמע כמו אחלה סימן
    אני חייבת לציין שכרגיל החודש שלנו היה די חופף גם אני עשיתי צילום וגם הפסקה וממש חושבת שהרגשתי את הביוץ הפעם בערך יומיים אחרי הצילום (יום 16 של המחזור) אבל מצד שני אני לא מרגישה כ-ל-ו-ם!! בשום מובן... אני כל היום רק מחפשת איזה משהו שיכאב כבר!
    יש לי גם שחלות פוליציסטיות אז הסיכוי שזה באמת קרה די נמוך וגם אם אני לא יקבל מחזור לא יהיה רמז..):

בכל מקרה שרונה יקירתי, אני מחזיקה לך אצבעות חזק ושכל כאב שאת מרגישה מכל סוג שהוא ישתלם ומהר (אני תמיד מנסה לדמיין את התאים מתחלקים לי בבטן
  • ???, ????? ???? ???? ?????? ?????? ??? ??? ?? ?? ????? ???????....
  • אוף עם סימני השאלה האלה
  • לדעתי זה בהחלט סימן טוב ואולי אפילו מזל טוב בקרוב
    אם זה משהו שלא היה אז זה בהחלט מצביע על משהו שונה הפעם..

מאחלת לך בשורות טובות ממש בקרוב!!!
  • אחרי ביוץ מתחיל לכאוב בדרך כלל החזה...
    לי יומיים אחרי הזרעה מתחילים כאבים בחזה...אם לא קרה לך אף פעם מקווה שזה באמת מרמז על סימן טוב!!!

מחזיקה לך אלף אצבעות

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה