המצלות על רופאים לסקירה מאוחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני צריכה בקרוב כבר לעשות סקירה מאוחרת ועוד לא קבעתי תור ואני בלחץ של זמן ואני צריכה עצה... קיבלתי המלצה על פרופ' סבירסקי ועל ד"ר אשכנזי מיכאל (בראשון לציון) וקראתי בפורומים אחרים המלצות על ד"ר שנהב מאשדוד...
    מישהי מכירה אחד מהם וממליצה? או מכירה ולא ממליצה? ואם לא אז למה?
    המון המון תודה!
10 תגובות
עמוד 1
  • אני נאמנה לדר ישראל שפירא מחיפה! יחס מדהים, עובר וריד וריד ומסביר בסבלנות- שווה את הנסיעה , אני נסעתי אליו בשני ההריונות שלי ואני ממש לא מחיפה
  • מאיפה את שנסעת עד לשם? אני מראשון, לא נראה לי שאני אסע עד חיפה בשביל זה... תודה :)
  • אני ממושב בשרון ליד נתניה.
    יש גם עוד מישהו מעולה ד"ר אילן גל מת"א

• תודה :)
  • סגל אוקטב רמת גן
  • דר' מירון פרוימוביץ באר שבע :)
  • את בכללית?

אני עשיתי בבייבי קול בבניין umi ליד קניון הזהב
    פייס: ortal_hori

• אני במאוחדת, לא תופס אצל הרופאים ב-UMI בראשון? :/
  • אין לי מושג...שווה להתקשר אליהם מחר לשאול.

הרופאים שם באמת מעולים! את כל הבדיקות עשיתי שם, עם כל הבנות שלי
    פייס: ortal_hori

• אוי, מאוחדת זה זוועה... אני הלכתי לד"ר נילי ינאי בירושלים, פרטי ויש איזשהו החזר מהקופה. הייתי מרוצה עד השמיים, אבל היא יקרה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה