היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כוס קולה אחת אני שותה ביום... שתיתי עם הארוחה אחת בלחץ...ושאר היום רק מים מהאלקטרה בר.. ביום רגיל הייתי שותה 5 אפילו 6 או 7...
אה והגזר הקטן הזה שמוכרים של שטראוס אחלה פתרון לבעיית הנישנוש
13 תגובות
עמוד 1
אני גם ממש מכורה לקולה ומחזיקה את עצמי לא לשתות אבל עכשיו נורא בא לי מקדונלדס אז בטוח לא אוכל לעמוד בפיתוי ואקח קולה
גם אם אני אלך למקדונלדס אני יזמין קולה עם הארוחה.. אני גם ממש מכורה אבל לא שותה יותר מ2 ביום..זה רק בשבוע האחרון ככה.. תכריחי את עצמך לשתות מים..זה קשה נכון.. אבל חשוב מאוד..
אני שותה המון מים הבעיה היא שכשאני רואה קולה אין מצב שמים ינצחו את הקולה
חחחחחחחחחחח בדיוק כמוני. במיוחד אם יש פיצה בסביבה
תותי אני הוכחה שאפשר להיגמל אני הייתי שותה 2 בקבוקי ליטר וחצי ביום ועכשיו כוס פעם ביומיים אני שותה סודה עם ויטמנצ׳יק במקום או מים עם המוןןןן קרח
תותי..את תותחית.. התמכרות אמיתית הקולה הזאת..לפני כמה שנים..עוד לפני ההריון על הבן הגדול שלי..אני ואחי היינו שותים רק קולה..ועוד היינו צוחקים שיש לנו בגוף בועות סודה במקום דם כל הכבוד לך..
מוכר לי בלימודים כולם היו קונים הפוך בבוקר רק אני שותה פחית קולה ואם לא היה קוקה קולה הייתי הולכת לבניין הסמוך בגשם ומאחרת לשיעור כדי לקנות... עכשיו הגעתי למצב שהקולה לא כל כך טעימה לי ואחרי שאני שותה היא יושבת לי כבד בבטן.. זה הכל בראש את יכולה!!! שלא תדעי איזה מחקרים קראתי, קולה גורמת לכבד שומני ויכולה לגרום לקריסת כבד!!! את קולטת איזה רעל זה
ברור..זה מאוד מזיק...אבל אני אומרת..פעם ביום מותר..וגם לא חייב.. ועוד לחשוב שזה עובר לתינוק...
הייתי מכורה לקולה! ועוד דיאט! איזה בקבוק כל יום לפני כמה שנים הבנתי שזה הורס לי את השיניים, העיכול וסתם מלא בצבעי מאכל, קפאין וכל מיני כימיקלים מיותרים ופשוט הפסקתי בהחלט ניתן להיגמל היום אני שותה פעם ב - ספרייט ובדרך כלל מים 2 ליטר ביום עכשיו בהריון אני מנסה לשתות יותר וממש מכריחה את עצמי ואני נהנית מאוד לשתות מיץ חמוציות (מונע דלקות שם למטה) כל הכבוד לכל אלו שהפחיתו בקולה..... יום נעים לכולם
ישראלית..את גרה בחול אם אני לא טועה נכון? זו ממש השתדלות..מקודם הייתי עם אימא שלי בארומה והזמנתי מיץ גזר ומים אימא שלי הסתכלה עליי ככה
אצלנו גם הפחתנו לגמרי קולה ומשקאות תוססים, רק בקידוש אנחנו מרשים לעצמו "לחטוא". במשך השבוע אנחנו שותים מהמתקן של מי עדן, אני מקפידה על 2-3 ליטר לפחות ביום
אדוה
ל3 ליטר אף פעם לא הגעתי...אבל כבר איזה שבוע לא נגעתי בקולה..ממש גמילה
אני מהמכורות מכורות מכורות לקולה- זירו, ברגע שגילתי שאני בהריון נפרדתי בכאב מהזירו, ועד לפני שבוע גם בקולה לא נגעתי עד שהרופא נשים שלי אמר לי שכוס אחת זה לא נורא , אז אני שתיתי קצת בסופש, ולכל אלו שהולכות למקדונאלד תזמינו מיץ ענבים או קינלי גם טעים ובא טוב עם האוכל