עדכון מביקור רופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכם בננות, עכשיו חזרתי מהרופא והרופא אמר לי שהעובר מתאים לאים לשבוע 9 כלומר קטן בשבוע
    האם זה בסדר?
    הוא טוען שכנראה הביוץ שלי היה מאוחר יותר
    אני יודעת בוודאות שבשבוע שהוא טוען שהיה לי הביוץ לא קיימנו יחסי מין עם בעלי
    וקראתי שאם מקיימים יחסי מין לא בביוץ הסיכוי גבוה להולדת בת
    האם זה נכון?
4 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש לא קשור
    יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר אבל הזרע יכול להישאר 5 ימים וההתעברות יכלה לקרות גם 5 ימים לאחר הביוץ ככה שזה הגיוני שהעובר יכול להיות קטן בשבוע
    הרופאים בכלל אוהבים לשחק עם השבועות בהתאם להתפתחות העובר גם ללא קשר לביוץ ככה שזה הגיוני ואת יכולה להירגע.
    אני שמעתי ואל תתפסי אותי במילה, שאם ההתעברות מתרחשת ביום הביוץ רוב הסיכויים שזה יהיה בן ואם זה אחרי זה אז כנראה שזו תהיה בת

• אני גם שמעתי משהו כזה

• זה נכון, בזרע יש נקבה וזכר הנקבה שורדת יותר
    כך שאם הביוץ היה הרבה אחרי שמקיימים יחסים
    הנקבה ששורדת יותר תיקלט
    כמובן שזה לא בטוח אבל רוב הסיכויים שזה יקרה
  • סורי שאני מקפיצה אבל.. בדיוק אתמול שמתי לב שבתשובות של ה בדיקת דופק אז היה כתוב שק הריון תואם 8.3 והייתי בשבוע 9.. נכנסתי ללחץ.. זה בסדר נכון? לא נבדקתי מאז.. יש לי שקיפות בחמישי בעזרת ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה