היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היום היה לי את הסקירה ויש לנו בולבול קטן איזה כיף!!!
הרופא אמר שהסיכוי לתסמונת זה 1 ל 2400 . מה אתן אומרות לעשות את הבדיקת דם הזאת ? כמובן שאתייעץ גם עם הרופא נשים שלי אבל איך זה היה אצלכן ?
בנתיים עדיין לא סיפרנו ליותר מידי על ההריון רק לחשובים ביותר נראה לי טיפשי להתקשר לכל אחד ולספר..
שיהיה המשך הריון קל ותקין לכולנו !!!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
19 תגובות
עמוד 1
איזה כייייף גם לי יש בן!!!
תקשיבי, אני בדעה שאין לך מה להפסיד בקשר לבדיקת דם סה״כ דקירה קטנה אבל זה חשוב...
המון בהצלחה בהמשך והכיייייי חשוב מזל טווווב
יש!!!!!! איזה כיף מאהב קטןןןן
איזה כייףףף פייס: ortal_hori
בן ...זה נסיך לאימא...מתנה
בטטה אדומה!!!! את ואני ביחד!! אותו תל"מ אם אני זוכרת נכון ואת כבר יודעת מה יש לך....... אני עדיין לא יש לי תור ב 5 לאוגוסט! את הבדיקת דם אני עשיתי........ יהיו תוצאות עוד שבוע אני מחכה בקוצר רוח לסקירה ולדעת מה יש לי!!!
שמחה מאוד בשבילך חמודה המשך הריון נפלא שיהיה לך יום נעים לכולם
חחח גם לי יש ב 5.8 דברי איתי בטטה איזה כיף לך מקווה לראות בולבולוני גם
די!!!! מגניב!!! איזה קבוצת כדורגל אנחנו יכולות לפתוח פה
איזה כיף
מזל טוווווב!
בשעה טובה על
השנה זה רק בנים אה??
תודה חמודות !!! בהצלחה לכולן ושימשיך תקין
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
אצלנו כולם מסביבי רוצים שזו תהיה בת לאמא שלי יש נכדה אחת ושלושה נכדים בנים אז היא ממש רוצה שזו תהיה בת ובן הזוג שלי חלם כל השנים שתהיה לו בת ראשונה כזו נסיכה של אבא...... האמת שלי לא משנה ובכלל יש לי הרגשה שזה בן............ שלוחץ לי היטב שם על מערכת העיכול...... אני חושבת שלא משנה מה בא - זו ברכה ומודה לאל על ההריון הזה!!!!
יום נעים לכולם
יש לי הרגשה שיש לי בת הרגשה ממש חזקה אם זה יהיה בן בסוף אני יהיה מזה מופתעת!!!!!!!!!!