הסיפור שלי אשמח אם תפרסמו ברבים:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יולי 2013
    הסיפור שלי- הודיה לבורא עולם על פרי בטן
    ראשית אני מצדיעה לבעלי האהוב שהתחזק בתורה ותמיד האמין שאבא בורא עולם אהב את כולנו והוא רחום וחנון ולא התייאש לרגע! וצדק.
    בנות ישראל היקרות, לפני כשנה החלטנו לנסות להביא פרי בטן לעולם,אך שנה של ניסיונות הביאה אותנו להבנה שייתכן כי הדבר לא יקרה בצורה טבעית .כל הזמן הזה בטחנו בבורא עולם שיהיה בסדר וזה יגיע.
    בשנתיים האחרונות אני ובעלי(שבאנו מבתים חילוניים) התחלנו לשמור שבתות וחגים. אם כי מבחינת לבוש אני המשכתי להתלבש אותו הדבר- מכנסיים צמודים ובלי כיסוי ראש מלא או חלקי... היה לי קשה כי מאז ומתמיד שמרתי על גזרה רזה ומראה מטופח והתרגלתי לבגדים צמודים ולמכנסיים.
    בין לבין נפטרה בחודש 02 האחרון חמותי האהובה והצעירה מהמחלה הקשה ,בעלי עבר תקופה של תופת ועצב אין סופי ואז בכלל הרגשנו שעלינו לאחות את השברים התחננתי בפני בורא עולם שיעזור לנו להביא ילד לעולם ,בכל שבת לאחר הדלקת הנרות קראתי בתחינה את תפילת חנה אך-הניסיונות כאמור נכשלו מדי חודש בחודשו עם בוא המחזור..זה היה קשה!!
    ואז באה הישועה- ביום 9.5.13- התקשר אליי אחי הקטן(שאיננו דתי) שהתחיל לשמור איתו שבתות לאחרונה
    ובעת שבירך על הלחם ברכת "המוציא" הייתה לו הארה:"אם אחותך תשים כיסוי ראש,בתוך חודש היא נכנסת להריון..," אחי התקשר אליי בהתרגשות אני שבדיוק הייתי בעבודה לא יכולתי לענות לו אבל כל הגוף שלי רעד מהתרגשות הרגשתי שזה מסר מבורא עולם... ישועה !
    כבר באותו היום שמתי סרט(חצי כיסוי ראש) וקניתי עוד ולקחתי על עצמי שבלי נדר אני אשים חצי כיסוי ראש(שיער פזור עם סרט ).. מה יש לי להפסיד??.
    הפלא ופלא בנות יקרות- בתחילת חודש יוני 2013 חודש אחרי בדיוק ולא בערך – כשבוע לפני שהמחזור אמור להגיע היו הפרשות וגם הקאה ותחושה מוזרה ובבדיקה הביתית יצאו לי לראשונה 2 פסים!! בקלות!! ... בחודש זה חלמה אימי על סבי ז"ל שבישר לה- בקרוב ברית.. ואני בע"ה מתחילה חודש שלישי בשבוע הבא באמונה שהכל יהיה תקין ובסדר ובידיים מלאות.
    כשבדקתי ביוטוב גיליתי שהרב אמנון יצחק ורבנים נוספים אמרו שאישה שרוצה פרי בטן תשים כיסוי ראש ותזכה לישועה ויש המון מקרים כאלו..ויש מקרים רבים לנשים ששמו וקיבלו פרי בטן!!אמנם לא שמתי כיסוי ראש מלא אבל חצי ממנו כן ושבת אני שמה כיסוי מלא וגם עם חצי כיסוי ראש התחלתי לשים חצאיות ,זה מרגיש לי טוב וטבעי ונשי והכי חשוב צנוע. בנות יקרות כל גבר שמסתכל באשת איש יש על כך דינים גם לגבי האישה! דינים שמעכבים פרי בטן .
    אז אנא ממכן בנות יקרות- אל תתייאשו מהניסיונות!הודו לבורא עולם,שימו כיסוי ראש והתלבשו בצניעות (אני לובשת חצאיות מהממות ממותגים של רנואר וקסטרו ויותר מחמיאים לי על ההופעות עם החצאיות היפות )- במיוחד אם אתן ממתינות לפרי בטן.. ובע"ה יתברך בזכות האמונה וזה שתיקחו על עצמכן לשים פיסת בד על הראש=תבוא הישועה!!
    אני מודה לבורא עולם היקר, ומאחלת לכם להיכנס להריון בע"ה כבר בחודש הקרוב!
    שלכם, באהבה רבה.
    הכל יכול לקרות....

5 תגובות
עמוד 1
  • סיפור מדהים ומרגש נגעת לי בלב
    וריגשת אותי כל כך!
    מזדהה איתך בחלק גדול מהדברים
    שתרוו רק נחת

• סיפור מאוד מרגש ......

שימשיך הריון בריא ותקין ב״ה
  • היי מתוקה,
    קודם כל שיהיה מזל טוב ושמשיך תקין ובריא!

אני בחורה דתיה, דתיה לייט נקרא לזה - תמיד עם חצאיות, חולצות עם שרוול תמיד, תמיד סוגרת עם גופיה את המחשוף.
    לפני כמעט שנתיים התחתנו ולא הייתי הולכת עם כיסוי ראש, אחרי מס' חודשים של נסיונות התחלתי ללכת עם חצי כיסוי ראש - כבר יותר משנה וחצי - לא הגיע הריון ולא חצי הריון לצערי.
    אני מבינה מאוד את הכוונה שלך אבל לצערי, לא אצל כולם כיסוי ראש עוזר. נכון שההשתדלות עוזרת להתקרב אבל זה ממש ממש לא אומר שחודש אחרי שבנות יכסו פה את הראש הן יכנסו להריון.

אני ממש לא באה בקטע כועס פשוט היה לי חשוב להגיד את זה. אל תקחי אותי קשה..
    שירה
  • יפית איזה סיפור מרגש...
    כמו שאני תמיד אומרת...
    "הכל זה מלמעלה"!!
    לי ולבעלי לא התגלתה שום בעיה ועדין לא נקלטים...
    אני מאמינה שלאלוקים יש תוכניות מאוד טובות לכולנו..
    ברוך השם בשנה ו9 חודשים שאנחנו נשואים בנינו יחסים טובים אנחנו החברים הכי טובים שיש... פתחנו עסק...
    עכשיו אני מאמינה שהבייבי יגיע לחיים יותר רגועים....
    שהיה הריון תקין ומשעמם!!!
    "לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• מרגש מאוד ומחזק מאוד!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה