היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז אני מכינה את עצמי לטבילה הכל כך טהורה הזאת ולאחר מכן לעבודה חחחח... אני מקווה בעזרת ה׳ ומאחלת לי ולכולן שהחודש הזה תהיה הפעם האחרונה! פנין, לא שוכחת את עצתך חחח :)) אשמח לעוד טיפים ...!
19 תגובות
עמוד 1
ב ה צ ל ח ה
חחחחחח זאת הבעיה, אני כל הזמן לחוצה! כרגע המצב הוא שכל הבדיקות של פרופיל הורמונלי ובדיקת ביוץ דם תקינות, והרופא אמר שבגלל הלחץ שלי אני לא נקלטת (טרם בוצע בדיקת זרע לבעל) אני ממש לחוצה ומנסה להרגע וזה קצת קשה אני כל כך רוצה להאמין שהחודש זה החודש!! אני תמיד מרימה רגליים חחח אבל אמרו לי משהו מוזר, לשכב על צד שמאל ... שמעת משהו?
שירוש נתנה לך טיפים מעולים ..
שיהיה המון בהצלחה עם כול הקושי שבדבר תנסי להירגע אפילו קצת
היי מותק! גם לי אמרו לשכב על צד שמאל - בנתיים לא עזר כ"כ חח :) מקווה מאוד שתהיה קליטה קלילה החודש ונתבשר בבשורה משמחת ומעודדת :) יאללה תדביקי אותנו!
אמרו לי לתת לבעל לאכול מאכלים עם שום שמחזקים את הזרע ולתת לו לשתות מיץ רימונים, אולי גם יעזור
אז זהוו שאני לא יודעת איך הגיעו לזה, אבל זה מה שאמרו לי הקטע הוא שבעלי מתת על שום וכל הזמן אוכל שום בעעעע....זה באמת מחזק את הזרע? יחד עם זאת גם יוצא לו לשתות אלכוהול בארועים ושחברים באים (את יודעת איך זה גברים)...אז אני לא יודע כבר מה לחשוב :(((
פוקה יקרה!!!!!!!!!!
את כבר יודעת מה לעשות.... אז שיהיה לכם בהצלחה!!!!!!! תהנו, בנתיים גם להתעסק בדברים אחרים [
פוקה קראתי שהשום מגביר את הזרע - מישהו בפורום של כיפה כתב שזה כתוב בתלמוד.. :) נקווה שיעזור לנו. אצלך זה מעולה אבל שישתדל להוריד עם האלכוהול זה הורס את הזרע :( ושהאזור של האשכים לא יתחמם...
מה יהיה תגידי לי מה??? כבר השתגעתי!!! אני לא מפסיקה לחשוב על זה, זה פשוט מקונן בי כל היום....
פוקה... ראשית שיהיה לך בהצלחה החודש!! מחזיקה לך אצבעות שנית, רציתי שתסבירי לי איך משתמשים במסאיק תימני?
מורן
פוקה המון בהצלחה!!
הרבה מקלחות מרגיעות ונעימות ומחשבות חיוביות וטובות.
דרך אגב, האחות המקסימה שמלווה אותי בטיפולים המליצה על שקדים לבעל כל ערב
שיגיע היום וחיוך יעלה :)
היי מורן, לגביי המסטיק תמני אפשר לקחת בטיפות או בכדורים, אני אישית לוקחת בטיפות זה טעם מגעיל אבל מהא שותה משהו מתןק וזה סביר... לוקחים את זה ביום השלישי לדימום למשך שבועיים 25-35 טיפות ביום (זה ממש מעט, בקושה מכסה כפית זה רק נשמע הרבה) זה ממממש מקצר את המחזור ומדלל את הדם , מחזק ממש את הביוץ ומחזק את הרחם לקליטת הריוו (מחזק רירית וכל זה) זה מעולה!!
לגביי השקדים חחח בעלי אוכל שקדים וששום ומה לא היום טבלתי , מקווה בעזרת ה׳ שזאת הפעם האחרונה!!!! בשורות טובות לכולנו!!
פוקה תודה!!! אני אנסה.... שיהיה לך בהצלחה ורק בשורות טובות לכולנו
מורן
תודה חחחח אתמול התחלנו לעבוד ... אני ממש מתלבטת אם יום יום או יום כן יום לאאא כי הרוםאה כאן בפורום אמרה שזה לא מחליש את הזרע אז אני כבר מבולבלת!!
אני יכולה רק להגיד לך שאני מנסה יום יום.... וגם לא יודעת אם כדאי ככה או יום כן יום לא..
מורן
כתבתי בפורום של התייעצות עם רופא, למרות שיש המלצות חמות ושמעתי מהמון שיום כן יום לא תופס גם לגביע חומר סיכה, קראתי המון אבל חשוב לי חוות דעת של רופא חח אני מה זה מתפללת בשבילי ובשביל כל אחת, אמן החודש זה החודש האחרון!!
אמן אני מקווה בשביל שתינו שזה יהיה החודש האחרון..:-)
מורן
כמה זמן את מנסה?
חצי שנה...
מורן
אני גם פלוס מינוס בטווח הזה... בע״ה שניקלט החודש!! אמן אמן ואמן!!!