אני מקווה שלא אתייאש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מההנקה...לי יש זרם חזק של חלב ובשילוב המציצות החזקות של תהילה זה לא יוצא הכי מןצלח שבעולם...היא יונקת בערך כדקה ואז מתנתקת ואני צריכה כל הנקה לחבר אותה כמה פעמים. זה תופס הרבה זמן,כוח וגם בסוף היא בכלל לא רגועה. אני כבר לא יודעת מה לעשות... החלטתי לנסות לעשות לה גרפס כשהיא מתנתקת ואז לחבר אותה שוב. בינתיים זה די נראה בכיוון אבל שוב-זה לוקח יותר זמן מהרגיל. (ההחלטה לעשות גרפס זה גם מהעניין הזה שהיא פתאום התחילה לפלוט די הרבה)

17 תגובות
עמוד 1
  • מה עם יועצת הנקה? יש תנוחות ושיטות לזרם חזק ,זה יכול להקל עליך מאוד
    לפני שאת מחליטה החלטות תזמיני אליך יועצת !!! זה משתלם ! יותר זול מתמ"ל !!!
  • מסכימה עם מאיה.

זה נשמע שהיא לא תופסת טוב או שהזרימה שלך חזקה מדי בשבילה. מה המשקל שלה?

אולי תנסי תנוחות הנקה אחרות?

אני לא יועצת הנקה...נשמע שאת זקוקה לאחת כזו דחוף....
    פייס: ortal_hori

• אני יודעת שאני צריכה יועצת הנקה אבל זה להשקיע עכשיו 500. ש״ח שכשאני יודעת שבעוד 4 חודשים כשאחזור לעבודה לצערי לא אוכל להניק אותה ואז רוב הסיכויים שהיא באמת תקבל תמ״ל למרות שאני ממש ממש לא רוצה!! אבל אין ברירה כ״כ כשחוזרים לעבודה. וגם אם שואבים בשלב מסויים בטח החלב פוחת כי אי אפשר לשאוב בתדירות...

• אל תוותרי כל כך מהר!
    וגם אחרי החזרה לעבודה תוכלי לשלב הנקה,זה כל כך טוב מכל כך הרבה בחינות!
    אני לא יועצת הנקה אבל אולי תנסי לשאוב כמה דקות לפני כל הנקה כדי להחליש את הזרם,ככה גם תוכלי להכין מנות קפואות להמשך....
  • זה מה שאני עושה באמת-שואבת כמה דק׳ מכל צד כשי להחליש את הזרם אבל גם זה לא נראה הכי עוזר... יש לי עוד שאלה-חלב שאוב שהיה במקרר 3 ימים אפשר להכניס אותו אח״כ למקפיא? וכמה זמן זה יכול להיות שם?

• יועצת הנקה!
    גם 3 חודשים של הנקה לא יסולאו בפז!

• אל תוותרי כל כך מהר..
    אולי במקום יועצת הנקה שגובה תשלום תגשי לאחות טיפת חלב..?

שיהיה בהצלחה
  • יש את ליגת לה-צ'ה שמעודדים הנקה.חפשי פורום שלהם ותוכלי להתייעץ על הכל!
    יש להם גם מפגשים שאני מניחה שהם או בחינם או בתשלום סמלי.
    וגם,יועצת דרך שרותי בריאות בטח תעלה פחות
  • התקשרתי אליהם... עזרו לי טלפונית. ואם רוצים שהם יגיעו זה עולם 430 ש״ח לשתי מפגשים...

• נשמע מחיר סביר.
    אני שילמתי 500+ ש"ח למפגש אחד. אבל נתנו את הלב והנשמה!

• איפה שילדתי-במעייני הישועה הייתה שם יועצת הנקה מוסמכת והיא בדקה שם את הלשון שלה והיא אמרה שהיא לא רואה בעיה והיא לא רואה שיש לשון קשורה. יהיה אפשרי לאחות בטיפת חלב גם לבדוק את העניין? יש לי תור למחר...

• אני מאמינה שיכולים לסייע גם בטיפת חלב
    שיהיה בהצלחה
  • גם לי במעייני הישועה אמרו שאין לשון קשורה....
    וגם רופאת הילדים שלנו- שהיא משהו משהו...לא ראתה.
    רק הרופאת אף אוזן גרון איבחנה ועשתה את זה ברגע! גם היא מקסימה!

• לא הבנתי - יש יועצות הנקה מטעם הקופות חולים, בהשתתפות עצמית הן עולות 120 ש"ח סה"כ למפגש. לא מכירה את הסכומים שאתן מדברות עליהם.

• לא מכירה מטעם קופ"ח.
    מעניין אם הן מקצועיות.
    מישהי נעזרה פעם באחת כזו?
  • כן חברה שלי הזמינה 3 פעמים יועצת הנקה מטעם הקופ"ח שילמה למפגש 120 או 150, לא זוכרת כמה..
    אתמול שהייתי אצל האחות נתנה לי כרטיס ביקור של יועצת שעובדת עם הקופ"ח
    ומגיעה לבתים.

אני שמעתי על יוצעות רק של קופ"ח...
  • איזו קופ"ח את? מכבי אם אני לא טועה,נכון?
    אף פעם לא שמעתי...על יועצת שבאה הביתה. זו התקדמות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה