שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן.
    אני בהריון בשבוע 16 + 5. במהלך חודש וחצי אחרונים היו לי כמה פעמים דימומים קלים ללא קשר ליחסי מין או מאמץ כלשהו. נאמר לי שיש לי שיליה קדמית נמוכה. האם זו יכולה להיות הסיבה לדימומים?

ועוד שאלה:
    יש לי גם כאבי בטן תחתונה מאוד מאוד חזקים. בכל פעם שפניתי לרופאים לבדיקה נאמר לי שלא מוצאים סיבה לכאבים ושעם העובר הכל תקין עד כמה שניתן לראות באולטרה סאונד. השאלה שלי היא האם הכאבים האלו יכולים להעיד על כך שמשהו לא תקין עם העובר, שיש לו פטלוגיה כלשהי שלא רואים אותה עד הסקירת מערכות. יש לי תור לסקירת מערכות לעוד 4 ימים. ואני לא יודעת אם אני סתם מלחיצה את עצמי או שזה באמת יכול להיות קשור.

אודה לתשובתך המהירה

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, הדימומים יכולים להיות קשורים למיקום השלייה
    חשוב במקרים כאלו שלא לקיים יחסי מין כלל
    בכל מקרה ממליץ להבדק כי יכולות להיות סיבות נוספות לדימומים בהריון וכדאי לבדוק שהכל תקין ובסדר מבחינת ההריון

לגבי הכאבים, זה לא קושר לפתולוגיות של העובר בד"כ.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה