עליה דרסטית במשקל - חרדה נוראית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות ,
    אני מאוד מבקשת את עזרתכן
    אני בשבוע 24 , עד כה עליתי כבר 10 קילו.
    אני לא מצליחה להבין איפה אני טועה בסדר יום שלי מבחינת אוכל.
    אני אוכלת כמו לפני ההריון [אולי קצת קצת יותר ].
    עובדת כרגיל בעבודה משרדית במשרה מלאה
    הארוחות מסודרות מטעם העבודה
    אני אמנם מגיעה הביתה סחוטה מעייפות ישר למיטה עד היום למחרת
    כלומר לא זזה בכלל אך בכל זאת
    עליה של 10 קילו זה המון המון המון

יום ראשון האחות ליווי ביקשה ממני לעשות בדיקת סוכר 50 בדחיפות.
    היא טוענת שאני בקבוצת סיכון גבוהה ושהיא מאוד חוששת מסכרת הריון.

אנימאוד מאוד מאוד מודאגת.
    אני לא רוצה להמשיך לעלות בקצב כזה במשקל
    לא מבחינה אסתטית , [בשומן העודף אטפל בסיום התהליך].
    אני מודאגת מהסיבוכים בלידה , משאגה לעובר.

מה דעתכן ? יש למישהי עצות?
5 תגובות
עמוד 1
  • יש 2 אפשרויות לעלייה כזו במשקל.

הראשונה - קחי בחשבון שיש לך שם עובר, שילייה ומים ששוקלים מאוד יפה ומשפיעים על המשקל שלך.

השניה - עלייה באמת חדה, ולשם כך יש את הבדיקה של העמסת סוכר שבודקת אם יש לך סכרת הריונות שבגללה את עולה ככה במשקל.

עשית את העמסת הסוכר?

• אני לא חושבת שזה המון, אין לך שום סיבה לדאוג. אני בכל הריון עולה כ-25 קג', פשוט כי הגוף שלי ככה מגיב להריון, תוך חצי שנה הכל יורד ואני חוזרת ל50 ק"ג. עכשיו אני בהריון שלישי בשבוע 27 וכבר עליתי 15 ק"ג, בדיקת סוכר תקינה לגמרי. יש נשים שעולות מעט במשקל ויש כאלה שעולות הרבה, בלי שום קשר לת****. כל אחת והגוף שלה והגנטיקה שלה. באמת שאין לך שום סיבה לדאגה.
  • אם את רזה,נשמע לי הגיוני עלות 10 ק"ג שבוע 24.
    אל תדאגי מדי.
    יהיה בסדר.
    אל תאכלי הרבה פחמימות ותמעיטי סוכר ושומנים .
    זה תמיד טוב!

• השאלה החשובה היא כמה שקלת לפני ההריון ויותר חשוב- מה היה ה-BMI שלך.
    אם את בחורה רזה, אז אין בעיה ויש הרבה מקרים של נרשים שעולות הרבה בהתחלה ובאמצע ובסוף כמעט ולא עולות במשקל בכלל.
    אם את לא רזה, אז צריך לפנות לדיאטנית ולראות איך אפשר להגיע לעליה מתונה יותר- לחברה שלי זה היה ובאמת בשילוב עם הדיאטנית, היא התחילה לעלות בקצב סביר יותר.
    וכמו שאמרו לפני- בדיקת סוכר היא מאוד חשובה.

• מוסיפה למה שאמרו בע"ה שהבדיקה תצא תקינה ואת יכולה לבקש מעקב אצל דיאטנית שתשגיח עליך יותר
    בע"ה שיהיה תקין וקל ובריאות בלי לחץ הוא לא מוסיף
    ותבדקי את בלוטת התריס אולי היא קצת השתבשה
    הצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה