היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר חצי שנה, ב4 החודשים האחרונים היה לי מחזור קבוע כל 25 לחודש, עשיתי את כל הבדיקות והרופא אמר שהכל תקין אצלי ושיש ביוץ סדיר ושאין סיבה שאני לא היקלט.
אנחנו כבר ב-30/7 - ועדיין לא קיבלתי מחזור.. עשיתי כבר 2 בדיקות ביתיות ויצא שלילי...
הייתי היום אצל רופא נשים שוב הוא אמר שאני יעשה בדיקת דם רק בעוד שבוע... אני בלחץ מטורף האי וודאות הזאת הורגת אותי
אם אני יעשה את הבדיקת דם מחר יהיה אפשר לדעת אם יש הריון או לא?או שזה מוקדם מדי..? פליזזז תענו לי מהר מורן
14 תגובות
עמוד 1
מתי קיבלת בפעם האחרונה? את חייבת להירגע,, תעשי אמבטיה או משהו - זה לא בריא הלחץ הזה ולדעתי תחכי לשבוע מהבדיקה האחרונה שיצאה שלילית - אולי היה ביוץ מאוחר ואי אפשר עוד לזהות הריון.. בהצלח! תעדכני !
לפי דעתי, (אבל אני לא רופאה), 5 ימים איחור אפשר כבר לעשות בדיקת דם.
בהצלחה!
פעם אחרונה שקיבלתי מחזור היה ב25/6.... ובדרך כלל הוא מגיע כמו שעון שווצרי
השאלה האם לחכות עוד שבוע כדי לעשות בדיקת דם או לעשות כבר מחר?
מורן
לדעתי את כבר יכולה לעשות מחר בדיקת דם....שיהיה בהצלחה :)
כן אני אלך מחר לעשות בדיקת דם... נקווה לבשורות טובות!
תודה לכולכן :-)
מורן
אני מבינה לליבך אך כפי שאמרה כאן אחת החברות את די בלחץ והיסטריה אז כדאי שתרגעי. עוד כמה ימים תתבהר התמונה.בינתיים יש לחכות בסבלנות. אם זה מנחם אותך (ואני יודעת שלא) אני גם מחכה לאיחור. יש לי אומנם 2 ילדים אך אני מנסה מזה 4-5 חודשים להיכנס להיריון ודי הלכתי לאיבוד תחילה עם הביוץ, עשיתי מעקב זקיקים החודש ואני מקווה שזה יסתדר (אם כי לא עשינו לפני הביוץ[V) אבל בביוץ כן. כעת ממתינים לאיחור. מחזיקה לך אצבעות
מירב, אחרי חצי שנה של ציפייה יש לי איחור חח איך אני לא אהיה בלחץ... זה לא קורה כל יום... והאי וודאות הזאת הורגת!! המתח הזה שאולי כן ואולי לא מטריף פשוט... בכל אופן אני מאחלת לשתינו בהצלחה ובשורות טובות
מורן
אני מבינה אותך... ממש קשה לחכות חודש שלם .. הציפייה הורגת. ישית בסוף בדיקת דם היום? מקווה שהתוצאה חיובית