היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום (עברי) לפני שנתיים תמימות זכיתי לתואר המדהים שקיים בעולם הזה היום לפני שנתיים תמימות התחלתי פרק חדש בחיי גדוש בלמידה, דמעות, התרגשות, דובים ומכוניות, מטרנות ואחוזונים והכי חשוב - אהבה ללא גבולות
21 תגובות
עמוד 1
מזל טוב!
מזל טוב!!! המילים שלך מאוד מרגשות. רק נחת משני הילדודס. בריאות אושר והצלחה תמיד
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מזל טוב שירה... שליבכם יתמלא יום יום בשמחה גאווה ואהבה..המון המון מזל ובריאות
מזל טוב.. איזה מרגשש
הרסת אותי!!
אני דומעת!!
אני אוהבת'ך ואת התימני הזה!
ואי שירה ריגשת
שירה יקרה מאחלת לנהוראיצו' המון מזל טוב עד 120 שתזכו לגדלו בנחת ושמחה תמידית ורק טוב,
המון מזל טוב לנהוראי המהמם וכמובן לאמאאאאאאא!!
מזל טוב לנהוראי !!!! יש לך אמא מרגשת ומקסימה תמשיך להיות ילד טוב , ואח אוהב ושומר לתהלי שירה - הסרגל שלו לא תקין :-(
מזל טוב לנהוראי המתוק שתגדלו אותו בנחת , בבריאות , בשימחה ובהרבה אהבה כמו שרק אתם יודעים , תרוו ממנו נחת יהיה צדיק כתמר יפרח עם המון נשיקות וחיבוקים ליאת
קראתי הכל ומאוד מרגש קראתי גם את סיפור הלידה שלך תודה שצירפת!!
מזל טוב ושיהיה לכם בית שמח ומאושר עם הילדודס יום נעים לכולם
וואי שירה יא מרגשת אחת המון מזל טוב איך הם גדלים מהר