היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המוניטור יצא בהתחלה לא משהו, שלחו אותי לאכול ולשתות משהו והכל היה בסדר תודה לאל. הרופא בדק אותי אמר לי שיש פתיחה של שתיים וחצי, אין צירים סדירים ועשה לי יופי של קישטא לכיוון הבית! בדרך עצרתי בסופר, עשיתי קניות- קניתי ערימות של חומרי ניקוי..כדי להרים אותם לאוטו... (בעלי לא הבין למה ככ הרבה אקונומיקה, אבקות כביסה- כאילו מתכוננים למצור שח ניקיון באיזור השרון) עכשיו אני בבית, הולכת לעשות מקלחת לא לפני שאני אעביר שמרטוט- בחיי שהבית שלי יותר מצוחצח מהסופר פארם אבל מה לא נעשה לזירוז נשיקות אהובות שלי!!
9 תגובות
עמוד 1
וואי וואי, מה לא עושים בשביל ללדת ולא להיכנס לסטיסטיקה של השבוע ה-42??
חייבת להגיד שהחשק שלא היה לי בשליש השני חזר בגדול בשליש השלישי
אל חשש - גם סקס יהיה היום !!!
איזה כיף! פתיחה של 2.5 זה מכובד לסיפתח זה כל כך קרוב וגם מגביר סיכויים ללדת בזריזות (אמן)
יאללה, הכל מוכן, שמעת מתנחלת קטנה? לפנות את המאחז
תעלי ותרדי מדרגות
בס"ד
יאאלה מאמי איך אני שמחה לשמוע שיש התקדמות פתיחה 2 וחצי זה יפה מאוד
אני נותנת לך עד הלילה ואת הולכת ללדת יאאלה שיהיה בקלות בבריאות כתרנגולת וידיים מלאות קישתאאאאאאאאאאאאאא
רק "זירוז" יעזור..מניסיון
בשעה שתיים וחצי לפנות בוקר לפני כשנה ועשרה חודשים בערך יצאתי גם מביהח עם כזו פתיחה הגעתי הביתה הלכתי לישון קמתי בעשרה לחמש עם צירים כל רגע וילדתי ברבע ל9 בבוקר אז שיהיה בהצלחה בובה את קרובה בע"ה מתמיד בקלות בבריאות ובידיים מלאות