אני שמחה לספר- אני מרגישה את העובר/ית!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בננות יקרות כבר שבוע שאני מרגישה דברים מוזרים בבטן זה גזים דגיגים קטנים פרפרים או עב"מ...... אחרי שיחות עם אמא (4 ילדים) ואחותי (3 ילדים) הבנתי שזה העובר/ית....... אושרררררררררררררררררר אני מחכה בקוצר רוח שגם בן הזוג שלי יוכל להרגיש מבחוץ! יש לנו נס אלוהי בבטן בנות- אני מאוד נרגשת
יום נעים לכולם
13 תגובות
עמוד 1
אחזה כיף זה הא ?? חכי שזה יתגבר ויתחזק בכלל פלא !!! תהני
ממש כייףףףף פייס: ortal_hori
הצלחת לרגש אותי
איזה כיף...חכי לשלב מתקדם יותר פה ברך שם כף רגל תקועה.. חחחח כיף אמיתי
תודה בננות מה הייתי עושה בלעדיכן????? לא מאמינה שיש נשים שעוברות הריון בלי הפורום הזה איך אפשר?!
נשיקות מהקאריביים אין צורך לשלוח לכן חום נכון....... המאוורר עליי 24 שעות!!!
יום נעים לכולם
קאריביים אמרת? איזה כיף...!!!!!
אני ביית עם בחילות וראש באסלה בדרך כלל אז עוד לא מספיק ממצת את מקום מגוריי החדש אבל ביום ראשון בעזרת השם אנחנו נוסעים לבית נופש של חברים על אחד מהחופים הקאריביים כאן אם איני יכולה לנסוע לאילת אז לפחות זה.............
יום נעים גם לך חחחחח אילת זה אילת והקריביים..תהנו
די, איזה כיף!!!!!! ומרגש זה!!!!
מאמי אני שמחה בישבילך ממש !!! איזה כיף .....
בקרוב אצליייי
אני מזה מבינה אותך! כיף!
הרגשה כיפית !!!
הבעיטות האלה שהולכות ומתגברות מיום ליום ללא הפסקה ואני ממש רואה את הבטן קופצת וזזה לה בגלים.
מוכר לכן ??
אני חייבת לציין שבגלל שזה הריון ראשון לא ידעתי מה זה מורן אביסרור יכול להיות שזה קורה גם לך!!!!! איני מרגישה בעיטות וכמובן שעוד לא רואים כלום הוא פיצי/ת עדיין שם בפנים....... פשוט משיחות עם בעלות נסיון הבנתי שזה זה כמו פרפרים בבטן קטנים או כמו דגיגונים שכאלה משהו רץ בבטן הבנתי שזה העובר/ית מתהפך לו בפנים!