היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי , אני לימור, בת 38 וזה ההריון הראשון שלי, אני נמצאת בשבוע 10. הסיפור הוא כזה הרופא שלי נשמה טובה אבל קצת מרחף, שהגעתי אליו לראשונה והוא עשה לי אולטרסאונד וגינלי הוא אמר שהעובר שלי בן 6 שבועות ושלושה ימים, היום הגעתי אליו שוב אחרי כל בדיקות הדם למינהם, והוא לא עשה לי אולטרסאונד ושאל מה היה תאריך הוסת האחרון שלי וכבר דיברנו על זה , אבל בכל זאת אמרתי לו, אז הוא כתב בהפניה לשקיפות עורפית שאני בשבוע 10, עכשיו אתן שואלת נו מה הבעיה??? שהגעתי אליו לפי תאריך הוסת האחרון הייתי אמורה להיות שבוע 7 ויומיים בערך, אבל לפי האולטרסאונד הוא אמר שגיל ההריון הוא סה"כ 6+3, והיום האדון רשם בשקיפות עורפית שאני בשבוע 10, ואם עושים חישוב לפי גיל ההריון באולטרסאונד אני בשבוע 9+1, שאמרתי לו את זה הוא אמר זה בכלל לא משנה . אז כאן אני צריכה את עזרתכן. השאלה השנייה שלי, לא עשיתי בדיקות גנטיות והוא גם לא דיבר איתי על זה, למה? הרי בגילי צריך לא? בינתיים רק 2 שאלות יש לי עוד המון אבל לאט לאט :-) תודה
7 תגובות
עמוד 1
זה לא קריטי - שבוע לפה או לפה... גם לי תיקנו את התאריך רק עכשיו... שקיפות צריך לעשות בין שבוע 11 ל13+6 - לכן פחות קריטי אם את לא בטוחה איזה שבוע את, רק שיהיה בטווח...
לגבי בדיקות גנטיות - אין לי מושג אם חייבים לעשות ...
ברוכה הבאה!!! שמעת דופק באולטראסאונד שהוא עשה לך? מבחינת הימים והשבועות זה לא כזה משנה........ גם אצלי היה שינוי בגיל הריון לאחר הבדיקה הם מודדים ולגבי הרופא, חשוב לדעתי להיות עם רופא שאת מרגישה איתו בנוח ולגבי בדיקות גנטיות איני יודעת לא ממש עשיתי את הבדיקות גנטיות שעושים בישראל רק הייתי בייעוץ אצל האחות של הכללית בישראל
שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת
היי תודה, אני לא שמעתי דופק, הוא רק הראה לי על המסך את ליבו של העובר המתוק או המתוקה שלי פועם.
גם אצלי רק הראו דופק, לא שמענו... אנחנו אותו שבוע בערך :)
לגבי החתימה - תעשי " תצוגה מקדימה" כדי לבדוק ותנסי לבחור את האופציה השניה (נראה לי) - זו שמתאימה לפורום ולא לדף אינטרנט..