קצת מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אתמול בצהרים היה לי דימום, משהו כמו סוף מחזור כזה...
    נורא נלחצתי.
    התקשרתי לקופ"ח ואמרו שאין רופא תורן שיכול לבדוק אז שאלך לבי"ח.
    ההייתי שם, נבדקתי, ב"ה יש דופק והעובר מגיב, רק שיש גוש קטן של דם בצד-צמוד לרחם.
    נתנו לי חופש מחלה ואמרו שאנוח ואם יחזרו הדימומים, אז שאחזור להיבדק.
    אתמול בלילה שוב היו דימומים קלים וגם בבוקר.
    מיד פניתי לרופאה שמקבלת מקרים דחופים...
    היא בודקת ואומרת שיש עדיין גוש קטן או שזה יגדל וח"ו תהיה הפלה או שפשוט זה יעלם.
    אי אפשר לדעת עכשיו איך זה יתפתח...
    מישהי מכירה? נתקלה במצב כזה?
    אני מאמינה ואופטימית שבעז"ה הכל בסדר, אבל עדיין... רוצה לקבל איזשהו מידע למי שהיה מקרה דומה כזה.
    תודה.

20 תגובות
עמוד 1
  • לאחותי היה את זה..
    היו לה דימומים בהתחלה של ההריון ובסופו והיום יש לה ילד בריא ברוך השם בן שנתיים וחצי..
    מחזיקה אצבעות שיהיה טוב
  • אשתף אותך בסיפור שלי בשבוע 8 בול פתאום התחילו לי דימומים אני לא יודעת אפילו אייך לתאר לך אותם כאילו פתחת ברז שיוצא ממנו דם חשבתי לא עלינו להבדיל שזה הסוף שחס וחלילה נפל לי ההריון היקר הזה(הריון בטיפולי ivf)מגיעה למיון בוכה אחרי המתנה של כחצי שעה נכנסת לאולטרסאונד ואני בוכה ואומרת לרופאה זה הסוף נכון אין יותר הריון והיא עונה לתדהמתי לא מתוקה יש דופק העובר אפילו זז לא מיהרתי לשמוח למרות שבעלי שמח וחיבק אותי ואמר לי את רואה אמרתי לך שהכול בסדר (אחרי שכול הדרך לבית חולים אני ממררת בבכי והוא אומר לא נפל את תיראי שנגיע והכול בסדר בעלי מאודדדדד אופטימי ואני ההפך ממנו) משתחררת מהבית חולים כשלא יודעים מה מקור הדימום ועם שלושה ימי מחלהאחרי כמה ימים מגיעה לרופא שלי לבדיקה לראות שהכול תקין הרופא בודק אותי ואומר לי שיש לי המטומה שזה כריש דם בשילייה והסביר לי אייך זה נוצר וכ'ו וכ'ו ושאני בסכנת הפלה חלילה או שההמטומה נספגת שזה ברוב המקרים ( הרופא בסקירה הסביר לי שאחוזי הפלות מהמטומה הם מאוד קטנים)או שההריון ייפול נכנסתי לסרטים איומים לא היה לי לא יום ולא ליילה רק הפלה בראש שלי כול יומיים מוצאת את עצמי הולכת לאולטרסאונד לבדוק דופק בקיצור לא קל בכלל הדימומים הקשים היו בערךיומיים שלוש ואחר כך הפרשות עד שבוע 15 לאט לאט ההמטומה קטנה היום טפו טפו אני בשבוע21 והכול בסדר מה שאת מתארת נשמע גם המטומה הם חיייבים לומר לך דיש סכנת הפלה בשביל כיסוי תחת תכלס כמו שאמרתי לך אחוזי ההפלות מהמטומה הם קטנים תנוחי כמה שיותר לא להרים כבד והכול יהיה בסדר ב"ה מודה לבורא עולם יום יום על ההריון הזה שום דבר לא מובן מאליו תרגישי טוב מאמי ואם יש לך שאלות אשמח לענות
  • את בשבועות יחסית בסדר.

לחברה שלי היה והוא נספג לבד ויש לה ילדה מהממת.

תוך שבועיים שלוש זה ייספג
    פייס: ortal_hori

• אוריני

• אוריני

• היו לי גם דימומים פנימיים בהתחלה.
    ב"ה שזה נעלם ונספג.

בהצלחה!

• שירה, אני יחסית רגועה אבל עדיין... רציתי לשמוע ממקור ראשון אצל נשים שהיה להן את זה....
    תודה, בנות

• זה ניקרא המטומה (כתם דם מאחורי השילייה)
    היה לי את זה ב2 ההריונות ראשון בשבוע 8 ובשני בשבוע 10
    גם לי אמרו את אותו הדבר או שההריון ימשיך להתפתח או שזה הפלה .
    אצלי גם ראו דופק .
    אל תידאגי , בעזה"ש הכל בסדר
  • אין דרך להוציא את זה או לצמצם את זה?
  • היי מיכל, היה לי את זה לפני שבועיים וראו ב אולטרסאונד דם...
    אמרו לי לנוח, להמנע מסקס ולעשות שןב אולטרסאומגד שבוע אחכ..

ברוך השם הכל היה תקין אחכ...

אז ממליצה לך לנוח ולהמנע מסקס.
    בהצלחה
  • זה נשמע כמו כריש דם

אספר לך סיפור מלחיץ אבל מעודד מאוד!
  • לי זה היה בהריון הזה משבוע 5 עד 18 הייתי עם דימום כמו מחזור הרופא בדק עדין לא ראה עובר ואמר יש המטומה בין צוואר הרחם לשק הריון , והייתי במעקב צמוד אחד לשבוע והיא נספגה כמעט ב 100% , והייתי כמעט בשמירה מלאה עד שהדימום כמעט פסק , ואז שוב בשבוע 11+4 בפעם השנייה זה היה ביום שבת , נכנסתי לשירותים ונפתח ברזזזזזזזז של דם הייתי בטוחה זהו הלך ההריון פשוט כמויות שבחיים לא ראיתי ולא יכולתי להפסיק אותו !
    נסעתי למיון וכבר ציפיתי לשמוע אין עובר כבר אין כלום הפלה ....וראיתי את העוברינה קופצת ומשתוללת , והדימום נמשך ונמשך ושלחו אותי הביתה למנוחה , ולא ידעו ממה זה , הגעתי לשקיפות אצל רופא פרטי ואמר יש לך במטומה גדולה אני אומרת לו , לא היתה נספגה אמר לי ממש לא כנראה חדשה ( המטומה קרשי דם שהתפוצצו ) .... ואם יהיה דימום חום לא להבהל זה שאריות של הדימום שהיה שבועיים קודם ובאמת עד שבוע 18 הייתי עם דימום חום יום יום בכמויות ! ואמר לי הרופא שלי שהמטומה זה דבר שיכולים לסחוב איתו הריון שלם , יכול לגרום ללידה מוקדמת , ויכול גם לגרום להפלה , ויכול גם להספג ... וככל שגדל ההריון וההמטומה נשארה בגודל שלה אמר לי הרופא שהמצב שלי טוב שכלי הדם מתרחבים וההמטומה נשארת במצב שלה זה טוב , ובה בהמשך היא נספגה לחלוטין !!!!
    והנה אני עכשיו פה בהריון תקין טפו טפו , חודש שמיני כבר !
    רק להאמין לשמור ולנוח והכל יהיה בסדר !
    היה שלב באמצע ההריון שהרופא אמר לי אביבית תתעוררי הכל בסדר תתחברי כבר להריון !!! כי הייתי כל כך מפוחדת שזה ייגמר ואני סתם יכנס לסרטים אחרי ....
    בקיצור חפרתי לך מספיק ... יהיה בסדר בעה !
    אביבית
  • צריך להמנע לחלוטין מסקס , להתקופץ , להרים דברים כבדים , וכמעט מנוחה מלאה ! לי זה היה ממש סיוט וקשה במיוחד שיש ילדים בבית וכל הייתי מחלקת הוראות שזה השנאה שלי ... ואין מה לעשות כל כך !
    חברות המקסימום שלי עזרו לי המון בניקיון של פסח , ובהכנות ליומולדת של הקטנה שלי ... הייתי בשיא בשמירה .... והעמסתי על עצמי יותר מידי !
    אביבית
  • אביבית אני ואת עברנו אותו דבר גם אני בשמירה מלאה משבוע 12
    סושי לצערי אין אפשרות לעשות עם זה כלום גם אני שאלתי אותו הדבר את הרופא זה אמור להספג לאט לאט אצלי בהתחלה זה גדל ואחר כך נספג ברוך ה' לאט לאט כמו שאמרתי אחוזי ההפלות מהמטומה הם קטנים צריך פשוט לשמור לנוח לא להרים כבד לי זה קשה מאוד אני פריקית של ניקיון והיה לי בהתחלה מאוד קשה יש לי עוזרת פעם בשבועיים שעושה ממש יסודי מזיזה ספות מיטות ואני בשאר הימים מעבירה בקטנה אין מה לעשות למדתי להבליג זה מצב זמני העיקר שהכול יעבור בשלום.
  • היום אני כבר לא בשמירה כלל , אבל הייתי עד שבוע 22 רואה רופא אחד לשבוע !
    היום נהנת מהרריון ועוד רגע כבר נגמר עבר ממש מהר ... במיוחד שמבחינתי הוא התחיל מאוחר כי עד אז הייתי בסוג של הכחשה ...אביבית
  • קודם כל לא ידעתי שאת בהריון אז ברכותיי

• הי מתוקה כמו שענו לך גם אני שמעתי על מקרים כאלה תנוחי כמה שיותר תשתי ותאכלי היטב ושמרי על עצמך
  • חמודות אתן...תודה..

• אל תיבהלי כבר אומרת לך שההפרשות יכולות להמשך כמה שבועות כול עוד זה חום אל תדאגי זה דמם ישן שמתנקה וזה מעיד שזה נספג שימשיך קל ותקין.
    בשורות טובות
  • היי בנות. מודעת לכך שהתכתבות הנל מאודדד ישנה אך אנסה בכל זאת לקבל קצת עידודים. משבוע 9 לדעתי גילו המטומה. כרגע שבוע 12 ועדיין קיימת. נאמר לי שהיא באורך של 2ס״מ- הרופא אמר שזה קטן ודק. מי כבר ילדה ולקח לאותה המטומה להיספג קצת זמן. תודה לעונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה