אני מפרנסת את עיריית ירושלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

8 תגובות
עמוד 1
  • מוכר לי מאוד!!
    קרה לי בדיוק אותו הדבר רק שאני שלחתי מכתב מעורך דין ואז הם הפחיתו לי את הדוח מ638
    ל555 ויש לי הוכחות כי שמתי תו חניה אבל האטימות נוראית
    עכשיו אני צריכה לשלם 500 שקל כי כתבתי מכתב לראש העיר והחמוד בגלל שיש תכף בחירות הוריד לי ל500
    בקיצור האטימות מגעילה והסחבת שלהם היא שיטתית כדי שלא נוכל אחר כך להישפט
    גועל נפש ומקום אין לי פשוט מה להגיד

• מקומם****

• סוחטי כספים איכססססס ועוד מקטינים ראש ולא דולחים את המכתב אחגי שראו שזה חזר כאילו מה הם ציפו שתתקשרי לברר באמת חחחחחח חבורת מטומטמים שאת המדכואות שלהם הם מקבלים על חשבוננו האזרחים התמימים
  • סוחטי כספים איכססססס ועוד מקטינים ראש ולא דולחים את המכתב אחגי שראו שזה חזר כאילו מה הם ציפו שתתקשרי לברר באמת חחחחחח חבורת מטומטמים שאת המדכואות שלהם הם מקבלים על חשבוננו האזרחים התמימים
  • איזו חוצפה
    פייס: ortal_hori

• Tutti-frutti וואו כל הכבוד לו הוריד לך 55 ש"ח

• חחח גם אני אמרתי לו שאני לו בוחרת בו
    כי היועץ המשפטי הוא עובד שלו והוא לא מצליח לשלוט בו??!?!?!?
    אז שלא יהיה ראש עיר

• טוב ששילמת- עדיף לשלם ואז לדרוש את הכסף מאשר להסתבך עם הריביות שמשרדי הגבייה האלו לוקחים.
    תשלחי להם מכתב זועם שדורש לקבל את כספך בחזרה ולכל הפחות להוריד את הריביות וההצמדה- תצייני על גבי המכתב שנשלח העתק למקומון, לכל אתר חדשות והכי חשוב- לפייסבוק של עיריית ירושלים ותדאגי שהרבה אנשים יראו את מה שכתבת ויעשו לך לייק.
    עכשיו, לפני בחירות, יהיה מי שיתייחס לזה לדעתי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה