היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מותר לך מים אחרי זה, ואולי תקחי משהו קטן ללא סוכר ככה התוצאות לא ישתבשו... לימון לא עזר לך? קחי כוס גדולה, הריכוז של הטעם קצת יורד.
סושי מסתבר שלימון עושה לי יותר בחילה... מה גם שאחרי לימון ומשהו מתוק אני רצה לשרותים
אוי אני שונאת את הבדיקה הזאת. בהריון הראשון המזל שהקאתי את נשמתי כשכבר עברה שעה וזה נספג וכמעט התעלפתי שם. בהריון השני סתם כמעט התעלפתי מכמות הסוכר הזאת על הבוקר זה הפיל לי כנראה את הסוכר ואת הלחץ דם. שונאתתתת את הבדיקה הזו
גם אני היום הולכת להוציא לזה הפנייה חחחח..
וואי כמה שאני לא מחכה לבדיקה הזאת
אמאאללה נונילה זה לא מעודד כלל!!!!!
צוצית נו באמת לא יכולת להוציא יותר מוקדם היינו הולכות יחד להחזיק ידיים
בס"ד
גם אני עברתי את הבדיקה הזו אתמול..אבל זה עבר בסדר דווקא..לקראת הסוף התחילה לי בחילה... ונסיתי שלא להקיא כדי שלא אצטרך לעשות אותה שוב...אבל אחרי הבדיקת דם זה עבר כלא היה...
יהיה בסדר!!!!! העיקר שהתוצאה תהיה טובה!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
גם אני צריכה ללכת לעשות את הבדיקה הפעם אני לוקחת לימון אולי יעזור..
יהיה בסדר הכי חשוב שהתוצאות יהיו טובות
זה לא כזה נורא לימון ומים קרים יחד עושים את העבודה מצויין העמסת סוכר 100 היה לי קשה אחרי ששתיתי לא בזמן השתייה בגלל כמות הסוכר ! יהיה בסדר תבואי עם אנרגיות חיוביות שהכל בסדר וזה קטן עלייך !
אביבית
היי היי בנות זה לא נורא בכלל, תשאלו את האחיות אם מותר לכן איזו עוגיה אחרי זה להעביר את הטעם אבל בגדול אני מאוד נהנתי מהבדיקה
באיזה שבוע לעשות את הבדיקה הזאת? ועוד שאלה...חוץ מהרופא שלי יש עוד מישהו שאני יכולה להיות אצלו במעקב, לדבר, לשאול וכו?
בסוף קבעתי ליום ראשון
סליחה על הבורות , אבל פשוט להתקשר לטיפת החלב שקרובה לביתי ולהגיד להם שאני בהריון ורוצה לקבוע פגישה ?
כן. תתקשרי ותבקשי לקבוע תור למעקב הריון
אויש..אני כמוך לא סובלת את זה.ת שתיתי בשלוק אחד ...
למה??? למה אתן מפחידות אותי???
רק מהמחשבה בא לי להקיא
תבקשי שהאחות תערבב לך עם הלימון הן מסתבר יודעות הכי טוב כשאני עשיתי את ההעמסה בהריון עם הבן שלי האחות ממש נפגעה שלא אמרתי דטעים לי מה שהכינה חחחח
עדנל'ה אל תפחדי חחח..
יש לזה פשוט טעם מתוק מוזר ובלי לימון אי אפשר פשוט לשתות את זה