אני יודעת שהרבה יהיו נגד אבל .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משבוע 38 איזה אפשרויות יש ל"זירוז" טבעי ?
    האם מישהי מכירה ?
23 תגובות
עמוד 1
  • אם יש פתיחה אז...סקס ושהגבר יגמור בפנים.
    הזרע מזרז טבעי......
    מניסיון

• למה נגד?

• חושבת שספורט והליכות יכולות לזרז.. ממה ששמעתי לפחות... עדיין לא חוויתי לצערי :)

לידה קלה ומהירה בע"זה!
  • אני גם בכללית ...
    עכשיו אני בודקת :)
    לא ידעתי שאפשר דרך הקופה

תודה על האינפורמציה
  • ב"ה

סליחה מאמי אבל לא מאמינה בדברים כאלו!
    גם אני ניסיתי לזרז ב2 ההריונות הקודמים וממש לא עזר!
    בזמנו ובעיתו זה יקרה!!!
  • יש לי 2 קטנטנים בבית
    שיהיו בריאים , הם דואגים להריץ אותי
    כל היום בבית וגם אחה"צ כשיורדים לגינה
  • תמי אני חסרת סבלנותתתת
    זה כל כך מתסכל אותי שבני בן השנה וחצי קם בבוקר וקורא לי
    ובמקום החיבוקים של הבוקר אני יכולה רק להוציא אותו מהמיטה .
    נורא קשה לי להרים אותם או לשחק איתם , אני גמורהההה
  • איזה שבוע את?

• שבוע 37 +3
    השבוע שמופיע לי בסרגל לא נכון ..
  • לא רואה אצלך סרגל
  • חח באמת ????
    מוזר .. יש לי 3 סרגלים
  • לא הייתי מזרזת בעזרת סקס ,לא כי אני נגד
    חוויתי לילה לבן של צירים כל 5 דקות לאחר יחסים .לא ישנתי והייתי עייפה כל היום ובסוף גם לא קרה כלום
  • השיטות הטבעיות הנפוצות הן:
    סקס
    מדרגות
    לשתות שמן קיק
    דיקור

ואת יודעת מה? בסוף הוא ייצא מתי שבא לו....
  • אף פעם לא זרזתי ... ויצאו בשבוע 39 ושבוע37 מקווה הפעם בזמן ! מתאים לי אחרי החגים אביבית
  • סקס
    יחסי מין בהריון, ובמיוחד בחודש תשיעי, זה אולי נשמע מופרך אבל כדאי לכם לעשות סקס דווקא עכשיו משלוש סיבות עיקריות:
    • הסקס מרגיע ועל חשיבות ההירגעות פירטנו בסעיף הקודם.

• אלוהים יודע מה יהיה מצב הסקס שלכם אחרי הלידה, ולכן זה הזמן למלא את מצברי האינטימיות שלכם.

• נוזל הזרע מכיל פרוסטגלנדינים שהם הורמונים הקיימים באופן טבעי ברירית הרחם ובנוזל הזרע ותפקידם בעת הלידה לרכך את צוואר הרחם ולקדם את המחיקה ואת הפתיחה (השימוש בפרוסטגלנדין בחדר הלידה שכיח לקידום לידה והוא נעשה על ידי ג'ל, טבליות או נר שאותם מחדירים אל תוך הנרתיק, קרוב לצוואר הרחם, בתקווה שהם יסייעו לריכוך צוואר הרחם ולהתפתחות צירים).

• אם תגמרי, גם הרווחת עונג וגם הרווחת שפע של אוקסיטוצין שכמו שהזכרנו אחראי על תחילת תהליך הלידה.

• סקס מקדים לידה
    נכון חלקית. קיום יחסי מין לקראת זמן הלידה יכול להקדים את בואה, משום שבנוזל הזרע מצוי חומר בשם פרוסטגלנדין במינון נמוך מאוד, שעשוי לגרום לצירים. עם זאת, בהריון שאינו בסיכון גבוה גם צירים שיופיעו בעקבות יחסי מין לא יהיו משמעותיים בדרך כלל ויפחתו מעצמם.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4064483,00.html

• עליתי מלא מדרגות

קפיצות על כדור פיזיו

סקס

הרבה הליכות

בסוף הוא ייצא
    פייס: ortal_hori

• davidirit אין עליך ..
    שיכנעת אותי
    מסכן בעלי מהיום בערב
  • מתוקונת אני גרה בקומה 14
    אני אמצא לי יום משעמם ואנסה לרדת 14 קומות
  • ב"ה

ממש מבינה אותך,, אני באותו המצב רק שהקטן שלי בן שנה וחודשיים ואני בשבוע 31 רק וכבר מתמוטטת!!!!!! אני גם כל היום איתו בבית ואח"כ יש את הבן הגדול בן שלוש וחצי וזה גם עבודה!!!!! בעעעעע.................. על הקיץ הזה שלא מוסיף טוב ורק חם כל היום!!

מאחלת לך כבר מחר ללדת!! שבוע מעולה לדעתי ללדת בו, אני לא אתנגד ללדת ב36 או 37 , כי את שני הקודמים סחבתי עד 41 והפעם ממש לא בא לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מתפדחת אבל אתן טיפ - אם כבר סקס...אז שיכלול עיסוי פטמות בתוכו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה