שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה היה פשוט מרגש.. שמעתי את הדופק וראיתי אותו לראשונה.. התאהבתי!!!!!! זה היה נדיררר!! אהי באורות חבלזזז הכל תקין ברוך ה'!!!
    אה ו.... יש לנו בולבולון קטןןןן!!!!!
13 תגובות
עמוד 1
  • יאאאאווו איזה תקופת בניים אני בהלם!!!

מזל טווב איזה כיף איזה יופי!
    כן זה אחד הדברים המרגשים ביותר בהריון
  • פשששששש, וודאי הבולבול הזה?
  • מזל טובבב
    איזה כייף!

יש לי גם בשבוע 12 שקיפות... מקווה לדעת את המין :)

• איזה כיףףףףףףףף
  • בדיקה בהחלט מרגשת !
    איזה כייף ... ובולבולון אביבית
  • חחח תודה בנות.. הרופאה אמרה 99.9% זה בן.. טוב הייתי בשוק.. רציתי מאד בת.. וחשבתי גם שזה מה שגודל בתוכי! אבל מזה משנה תודה ל ה' הכל בסדר .. עדיין מרוגשתתת
  • וואו גם אני מתרגשת בשבילך...אני סופרת את הימים עד לשקיפות עורפית ולא רק בגלל שאני משתוקת לדעת את מין העובר שלי, אלא גם כי משבוע 7 אחרי בדיקת הדופק אין לי מושג מה שלום המתוקי שלי.....חחחחח אני מדברת בלשון זכר ובסוף תהיה לי בת :-), מה שבא ברוך הבא...סופרת את הימים עד לשקיפות עורפית. תגידו לעשות את השקיפות דרך מכבי או פרטי? ואם אני צריכה בעוד שבועיים בערך לעשות אז האם להזמין תור מעכשיו? או שזה לא בעיה התור שם?
  • תקופה של בנים!!!!! חחחחחחחחחחחחח......

שמחה בשבילך!!!! שימשיך קל ותקין!!
  • שימשיך קל ותקין ובשעה טובה על ה
  • איזה כיף

• מה זה כל הפורום עם בנים כמעט??????
  • לימור אני גם במכבי והתקשרתי שבועיים וחצי בערך לפני הזמן שאני צכה לעשות והכל היה מפוצץ..לא היה מקום לא בראשלצ ולא בתל אביב אז קבעתי אצל רופאה פרטית.. זה תשלום של 80 שח אם ישלך מגן זהב .. מאד נהנתי אצלה .. ואני הולכת להעביר את סקירה גם.. קבעי כמה שיותר מהר.. בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה