סקר-ניקיון הבית בתקופת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן מנקות את הבית ממש יסודי בתקופת הריון או שיש לכם עזרה, מנקה, הבעל עוזר וכו״?
    מה החלק של הבעל בסיוע הבית? עם הילדים?
    אתן שוטפות את הבית על יום? איזה ניקיון אתן עושות יום יום?

אני יענה:
    יש לי בעיה ואני חייבת שהבית שלי יהיה מבריק, אני מנקה כל יום , כביסה עושה כל יום , מבשלת כל יום , שירותים כל יום, את המקרר,קיצר לא חסר עבודות בבית...
    שוטפת את הבית פעמיים בשבוע יסודי. מחליפה מצעים פעמיים בשבוע
    את הילדה אני לוקחת לגן ומחזירה מהגן.
    בעלי התחיל לעזור לי במקלחות איתה.
    בעלי עוזר בקטנה עם הניקיון של הבית , שוטף לפעמים ועדיין זה לא כמו ניקיון שלי.
    מה איתכן??

8 תגובות
עמוד 1
  • בתקופת ההריון של נהוראי מתן היה בצבא
    היה חוזר בסופשים וביחד היינו מרימים את הבית
    הוא היה עושה את הרוב.

עם תהל הפינוק נגמר והתחלנו בעבודות
    אני הייתי עושה את הקלים והוא את הקשים שדורשים הרמה הזזה וכו'...

• לא אכפת לי שהבית יהיה מלוכלך ,אני לא סטירילית ומה שסובל דיחוי (מבחינתי הכל חח) לא עושים...
    היו כמה פעמים שחטפתי ג'ננה וקירצפתי את הבית ,בעלי כעס חח כי הרמתי ספות,הזזתי הכל .
    בגדול הכל בשותף ,הוא שונא לקפל כביסה ,אני שונאת לעשות כלים ,אז אני מקפלת הוא שוטף . וכו'
  • אין לי מנקה ובעלי כל פעם אומר לי פעם אחרונה שאת מנקה ! רק מנקה בבית הזה ... ואני גם ככה בבית אז אין לי בעייה לנקות מוזיקה טובה ונכנסת לעניינים , אני מנקה הכל בלי שום בעייה יש לי בית ממש גדול יחסית , אם אני נופלת על ניקיון אז מתחילה כל החדרים מקלחות מרפסות ואז עוברת לחלק מטבח סלון פינת אוכל ושירותי אורחים לפעמים מחלקת יום חצי בית ועוד יום חצי שני .אם אין לי זמן ... בעלולי כמעט ולא עוזר בעבודות הבית רק אם מבקשת , מעדיפה שלא רק אצטרך לחלק הוראות ! אביבית
  • בגדול, תודה לאל, סבתא שלי שתבד"ל באה לנקות לי את הבית יום כן יום לא
  • היה לי הריון
  • אני אישית לא אוהבת כשאומרים "הבעל עוזר"
    דעתי היא שהבית הוא של שנינו
    וזו מחויבות של שני בני הזוג לתחזק את הבית
    אם האישה אינה עובדת כלל אז די ברור שהיא צריכה לעשות את הרוב
    כי הצד השני עובד ומפרנס שזו אותה חשיבות מבחינתי
    ואם שני ההורים עובדים אז שני ההורים מנקים
    או אם מתאפשר כלכלית אז מביאים מנקה פעם בשבוע

אני אישית מאוד אוהבת שנקי
    אבל שונאת לנקות
    בשנה האחרונה אנחנו בדרך כלל עם עוזרת 3 פעמים בשבוע (כאן זה יותר זול מבישראל ולכן מתאפשר)
    כשאין מנקה - אז אנחנו מנקים שנינו
    ועכשיו אני בבית עם הבחילות ואנחנו בלי עוזרת
    ובין הקאה לבחילה אני מנקה
    לא בהגזמה כי הבנתי שלא מומלץ להגזים בהריון עם הרמות והתאמצויות
  • חשוב שהבית יהיה נקי...
    אבל אל תתאמצו יותר מדי..לא להרים ולהזיז דברים
    ממש כבדים..
  • לי בהריון הייתה מנקה כל שבוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה