היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות כולם אומרים שצריך להיות רגועות... אז החלטתי להכין לי רשימת השמעה שכול פעם שקצת אכנס למצב רוח דיכאוני אשתמש בה.... אשמח להצעות!!!!! אני מאוד אוהבת לשמוע את ריטה ״מחכה״ המילים מאוד מתחברות לי...
יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש משהו ישתנה משהו יירגע בנו משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש
וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל להיות שלם עם עצמו.
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
5 תגובות
עמוד 1
אני מתחברת לשיר של אביתר בנאי- עד מחר
עד מחר עוד מעט ילד רץ אלייך מחבק אותך..... מחכה לו
איה
הלווו בנות להתעורר!!! שירים בבקשה!!
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
עולם חדש וטוב אני אתן לך....
חולה עליכן בנות בקרוב אצלנו!!!! ואני אחשוב על עוד שירים
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
שיר מהמם שהייתי שומעת המוןן ואני שומעת גם היום הרבה! אומנם של זמרת כלל לא מוכרת .. אניה בוקשטיין ממליצה לכם על השיר בחום !!
יום אחד כשיהיה לי ילד מה אני אתן לו מה אני אתן את האופק הצר שרואים בחלון את האיש העומד עם הגב לשלום מה אני אתן לו מה אני אתן את הדרך הזאת בין זאב לשועל איך אסביר לו שמתישהו הלב נשבר איך אני אסביר לו איך אני אסביר והכח שלו שיקח לי אותו כשיבוא הזמן
אור גדול
ואם היה לי קצת עצוב אולי למדתי מזה משהו חשוב כי בסוף כשזה נגמר יש סיבה לכל דבר
לבד בתוך כל הטירוף אני חושב איך שהזמן יכול לעוף אבל בסוף כשזה נגמר יש סיבה לכל דבר
אור גדול מאיר הכל ויותר כבר לא צריך לשאול אני בא ללמוד ממה שטוב ולחיות להתחיל הכל מהתחלה כמו לנשום בפעם הראשונה אני כאן אני לא מתבזבז יותר
ואם יכולתי רק לזכור לכל אחד יש את הדרך לעבור אבל בסוף כשזה נגמר יש תשובה לכל דבר