אני על סף התמוטטות עצבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול לא יכלתי לדבר..בפון..כמעט כל מי שהתקשר אליי..פשוט לא עניתי..
    ביקשתי מהבעל שלא ידווח לאימו כל רגע מה קורה איתי ...לא רציתי שתדע הכל..היא התקשרה כל כמה דקות...זה נהוה בלתי נסבל..
    פתאום הוא דוחף לי את הפוו...והיא צורחת עליי בטלפון למה אני לא רוצה לדבר..רק היה חסר שהייתה מקללת אותי וזהו..היא אומרת איךנאני מתנהגת..וקהיא דאגה..אמאתי לה שהיא דיברה עם הבן שלה שתבין שקשה לי לדבר..היא אמרה- אני דואגת פה יותר מכולם מי את בכלל?
    ופשוט עניתי שכולםםם דואגים והיא לא דואגת יותר מכולם..בטח שלא ממני...
    אחהצ אתמול..בלי להודיע..הוא הלך ופתאום מתקשר אליי ואומר שהוא בא איתה..
    אחרי השיחה שהייתה לי עם אימא שלה אתמול..פשוט בכיתי..הוא לא אמר לה כלום..מי מתנהג ככה..!
    ואחרי זה מופיע איתה..האחות ראתה איך הייתי..והיא אמרה שאני אלך לנוח וושאסור לי להיות במצב כזה בכלל ובעצמה הייתה בהלם מההתנהגות שלו..
    הבוקר הוא מתקשר אלי ומודיע שהוא רוצה לקחת את הקטנה שלי לשם...)הגדול דלי הוא מנישואיי הקודמים והקטנה מהנישואים האלה(..
    כבר דיברנו על זה שהילדים שלי נשארים ביחד אצל אןמא שליכי ככה אני רגועה יותר..וגם לבן שלי קשה להיות בלי אחותו..אמרתי לו שלא יעשה את זה..אם הוא מכבד אותי..שוב בבוקר בכיתי..אני יושבת פה כולי עצבים..לא מבונה את ההתנהגות שלו במקום לומר שהוא יביא אותה אליי זה מה שחשוב לו???לאיודעת כבר מה לומר..
24 תגובות
עמוד 1
  • תותי'לה...נקרע לי הלב לדמיין מה את עוברת....
    כרגע הדבר הכי חשוב זה שתהיי חזקה ותגייסי תמיכה-אמא,אחות,חברות...מי שיש.
    תדברי עם בעלך שברגע שעניינים קצת נרגעים את רוצה שתקבעו לכם זמן שלכם ללבן כמה עניינים,לדבר,לתאם ציפיות זה מזו ולהיפך.
    יתכן שהוא לא מודע לחלק גדול.מהתחושות שלך,אפילו שאמרת לו....לפעמים כדי לא לפגוע אנחנו לא מספיק ברורות,וגם היא בטח שופכת שמן מהצד השני....שולחת לך חיבוק גדול.מקווה שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר
    ואגב-תמיד הייתי באותו כינוי

• אוי ממוש
  • הגדול שלי עם חום..עכשיו אימא שלי איתם אצל הרופא..
    זו לא פעם ראשונה שהיא מתנהגת ככה..יש דאגה ויש חטטנות...הספקתי להכיר אותה כבר..כדי להבין עם מי יש לי עסק..
  • דואגת או לא דואגת- היא פשוט חוצפנית, היא צריכה להבין שאת לא במצב לדבר וזה לגיטימי ומותר ומספיק דהבן שלה מעדכן אותה. זה בטח לא עוזר למצב שהיא כל רגע מתקשרת, בעלך צריך לומר לה שהוא יעדכן אותה כשיהיה מה לעדכן ועד אז אין מה לשוחח סתם

אבל עזבי אותה, לא שווה את האנרגיות שלך כרגע, תוכלי לטפל בזה אחרי הלידה ואחרי שתתחזקי. איך את מרגישה עכשיו?? איך העוברינה - רגועה בבטן?
    אתן הכי חשובות כרגע
  • את צודקת במאה אחוז שאת כועסת, היא עוברת גבולות ולא מכבדת את הפרטיות שלכם ואת התא המשפחתי שלכם היא מנסה להשתחל בכוח
    עצוב לי שעם כל מה שאת מתמודדת איתו את צריכה להתמודד גם עם זה
    הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך זה להרפות מזה עכשיו לטובתך האישית ולטובת הקטנה ולנסות להתרכז בדברים חיוביים כי המתח הזה לא טוב לך
    אם היא רוצה לבוא לבקר ואת לא רוצה אז תגידי לבעלך חד משמעית שלא!
    מאמי אם את צריכה משהו או סתם להעביר את הזמן אנחנו פה מחכות להתפתחויות ולדעת שהכל בסדר איתך
    תהיי חזקה כמו שרק אנחנו הנשים יודעות!!!!
  • נשבעת לך שרק בגללך נכנסתי עכשיו לפורום יום שישי אני כמעט לא נכנסת לפורום בשעות כאלה
    בעלך מרתיח אותי אבל את שלא תעיזי להתעצבן בטח לא עכשיו
    תנסי להתחבר לאחות כלשהי לספר לה בקצרה שהיא תנסה לדבר איתו כרגע גורם שלישי הכי יעזור לך כאן היות ואת כביכול בעיניו לא אובייקטיבית כי את לחוצה וכו ומנגד יש תאמא שלו שהוא נורא אוהב
  • פולה ותותי תודה..ברור שהקטנטונת חשובה..אבל יש דברים שמוציאים אותי מדעתי..
    תודה אתן נותנות לי המון כוח..מה שבטוח לומדת ויודעת טוב מאוד איך להתנהג בעתיד בתור ימה עם כל האהבה המטורפת שיש לי לילדים שלי..
    אני רואה פה איך בעלים עם הנשים שלהם..זה גוקם לי המון צער לראות שאצלי הכל הפוך
  • תותי לדעתי את צריכה להגיד לו שבשבועיים שלושה הקרובים יתעלה מעל כל הבלאגן עם אמא שלו ויהיה לצידך ויהיה קשוב לצרכים שלך ולרצונות שלך כי את במצב עדין מאוד גופנית ונפשית ואת צריכה את התמיכה שלו ואת העזרה שלו ואחרי שכל זה יגמר אתם תלכו למטפל או למישהו ששניכם תסכימו עליו ותדברו על הנושא ותקבעו כללי התנהגות ברורים שיהיו מקובלים על שניכם, פשרה.
    אבל עד אז הוא שלך והוא מה שאת צריכה ממנו לעשות כי את לא תוכלי לעבור את זה לבד ואת צריכה אותו מאוד.
    אני חושבת שיש אופציה שהוא יפגע אם אחות או מישהו זר יבוא וידבר איתו על נושא כל כך רגיש, אתם שניכם צריכים להתעלות מעל זה לטובת המשפחה שלכם ולפתור את זה אחר כך בזמן רגוע יותר

• בא לי לתת לו כאפה שיתעורר !!
    מי שצריך לעמוד בינך לבין חמותך זה הוא, מה נסגר איתו? ממידי שיעמוד
    בדלת החדר שלל עם חרב ויערוף ראשים! איזה עצבים במיוחד שאת צריכה
    להיות רגועה כשאת מספעק דואגת לקטנה שבבטן
    ולקטנים שבבית!! וואייייי!!!

• דובןנית ותותי תודה מתוקות שלי..הוא בא..ודיברתי איתו הסברתי לו איך אני מרגישה..
    עשה רושם שהבין..הוא לא אמר כלום כשדיברתי..אמרתי לו שאלף גברים אחרים היו מעמידים את אימא שלהם במקום..לפני שדיברתי איתו היא התקשרה לראות אם הוא מביא את הבת שלי אליה וכששמעתי איך היא צרחה עליו בטלפון כשהוא אמר לה שלא..פשןט ריחמתי עליו ןאז התחלתי לדבר איתו..לא ייתכן שהיא תסובב אותו ככה הוא הכי דואג והולך אליה מכל הילדים שלה והיא פשוט צועקת עליוכאילו מישהו מת..אמרתי לו שפשוט ילמד להעמיד אותה במקום..אי אפשר ככה!!!
  • אחחחח אלוקים כמה שאני מבינה אותך
    אני קוראת את מה שאת כותבת והדם עולה לי לראש

• מותק אני כל כך מבינה אותך!
    סיפורי חמות

• תותי מתוקונת, אל תתעצבי מאיך בעל אחר נוהג או לא ביחס לבעלך... לכל אחד יש את הפלוסים שלו והמינוסים שלו, התאהבת בבעלך ובחרת להינשא לו אז אני מאמינה שיש לו לא מעט פלוסים בעיניך.
    כן בכל הקשור לאמא שלו נשמע שיש לו על מה לעבוד, אבל תזכרי שזו מערכת ארוכת שנים והיא נשמעת שתלטנית מאוד, וכנראה מגיל אפס היא שולטת בו לעשות כרצונה. זה לא ישתנה ברגע אבל כן יכול להשתנות.
    אהבתי את הרעיון שהציעו לך לפנות לאחות, לדעתי גם תבקשי שלא ירשו מבקרים חוץ מבעלך ומילדיך... ככה שאם האמא שוב באה ״בכח״ יגידו שלאור מצבך אין מבקרים אלא מקרבה ראשונה.... או משהו בסגנון... ושוב כרגע אל תתעסקי בזה, יהיה לך מספיק זמן להראות לבעלך את הטעות לאחר שתצאו בשלום מהבית חולים ובידיכם הנסיכה שלמה ובריאה בעזרת השם
  • תודה פולה..תודה בנות..מקווה שיהיה בסדר
  • את חייבת לשמור על עצמך ועל עוברית, כמה שזה קשה להיות סבלנית לבעלך. ולתזכר אותו כל פעם איך את מרגישה בנושא.
    תיהיא חזקה,
  • מה יהיה עם החמות האלה
    והחוסר רגישות שלהן
    ומה יהיה עם הבנים שלהם עם התסביך אדיפוס שלא אומרים לאמא שלהן מה שצריך
    כשאמא שלי עוברת את הגבול או אומרת משהו לא במקום אני כמובן מעירה ומעמידה אותה במקום
    אנחנו משפחה וכל אחד צריך לדעת את מקומו
    אני לא יכולה אפילו לדמיין מה את מרגישה עכשיו
    אבל זה לא הזמן לויכוחים ועניינים
    תנסי להסביר ברוגע לבן הזוג שלך את המצב
    ואת הרגשות שלך
    לא הבנתי גם מדוע שני הילדים לא יכולים ללכת לחמות שלך
    זה לא משנה מי הביולוגי ומי לא! הם אחים
    גם אחרי שתדברי עם בן זוגך לדעתי תנסי להירגע
    לחשוב חיובי
    לחשוב על האוצר שבפנים ואיך לשמור כמה שיותר זמן בפנים
    תראי סרט קומדיה או סטנדאפ
    תשמעי מוזיקה שאת אוהבת
    וכל מה שיכול להרגיע והלנעים את זמנך
    וזכותך לא לענות לטלפונים
    בן הזוג יכול בצורה נהדרת לדבר עם אמו ולדאוג שהיא תדע מה קורה ומה מתרחש
    אני שולחת לך חיזוקים!!!!
  • הבן שלי אומר שהיא עושה לו הרגשה רעה..)ילדים מרגישים הכל מי עומד מולם יש להם את האינסטינקטים הכי טובים( ושהוא לא אוהב אותה..אין לי מה ללחוץ עליו..לא מערבת אותו בזה וזהו..

באמת שקשה לראות שגבר לא יכול להעמיד את אימא שלו במקום. .
  • אל תתעצבני בגללה היא לא שווה את זה.
    את עכשיו לא יכולה להפריד את הילדים אחד מהשני כרגע.
    ואם חמתך רוצה שתיקח את שניהם אם לא שתתמודד עם זה שאף אחד לא בא.

והבן שלך ילד חכם ונבון

• ברור..אף אחד לא שווה את זה..הוא אומר שהוא לא אוהב אותה..הוא כבר שנתיים לא היה אצלה איתי חוץ מפעם אחת..אין לי מה לומר על זה הוא לא חייב.
  • ברור..אף אחד לא שווה את זה..הוא אומר שהוא לא אוהב אותה..הוא כבר שנתיים לא היה אצלה איתי חוץ מפעם אחת..אין לי מה לומר על זה הוא לא חייב.
  • הי תותי
    בנוסף למה שכתבו פולה וישראלית
    מוסיפה שאני שמחה שדיברת איתו והוא מבין
    לפעמים יש בנים שנותנים לאמא הכל והיא לא יודעת להעריך אותם ולכן היא מטפסת עליהם ודורשת עוד כי בנוסף הם פשוט לא יודעים לענות לה..
    זה לא קל להיות בין הפטיש לסדן והאמיני לי אני מבינה בעלי נותן תנשמה ויש לי חמות לא קלה בלשון המעטה
    לכן כל פעם שהוא מדבר איתה פשוט לתת לו חיזוק חיובי ולומר לו אני יודעת שלא קל לך להתמודד מולה אבל תודה שאתה עושה את זה למעני ומבין אותי
    שביחד כמשפחה נצליח
    תשארי רגועה ככול שניתן אחכ תחליטו על פעולות אי אפשר לשנות אותה אבל כן אפשר שהוא יהיה יותר לצידך בהצלחה
  • מה קורה איתך הבוקר, מאמי?

ממש מרגיז אותי ומעצבן אותי ההתנהגות הזאתי
    פייס: ortal_hori

• הורס אותי שהיא מעזה לדבר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה