אני ממש אבל ממש מרוצה מ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עגלת הסטוקי שקניתי!
    עד עכשיו בשיחות על עגלות אמרתי שקניתי והמלצתי אבל עוד לא השתמשתי בה- עכשיו כשכבר יש לי נסיון - אני יכולה רק לומר שאני ממש מרוצה מהבחירה!
    נכון היא תופסת מקום באוטו, גם האמבטיה וגם הגלגלים (לא יודעת להשוות מהבחינה הזאת לעגלות אחרות)
    אבל
    מבחינת הערך לתינוק - אני ממש מרוצה, היא נוסעת חלק גם על מדרכות שבורות, שינוי גובה ברצפה, מדרגות קטנות וכדומה - בלי לטלטל את התינוק, מבלי להרגיש בכלל בורות וכדו
    היא יציבה חזקה, יש מקום באמבטיה לעטוף את הנסיך והיא גבוהה. אני אהבתי! ממש!

ועוד עדכון קטן... עשינו את הברית ביום שלישי בבית, היה ממש נחמד, כמובן שבכיתי עם התינוק בזמן ש... וממש הרגשתי את הלב שלי נקרע והבנתי את מה שאמא תמיד היתה אומרת לי... הלוואי ויכולתי לקחת את הכאב שלך , שיכאב לי ולא לך... עכשיו הבנתי את זה

קראנו לו איתן
    לפני כמה חודשים עלתה לי לראש מחשבה לקרוא לו על שם תכונה שהערצתי באבא שלי ז״ל, חלק מאוד גדול בנוכחות שלו היה החוזק שלו, היציבות... חיפשתי מילה נרדפת וקיבלתי איתן וכך נבחר לו שמו
14 תגובות
עמוד 1
  • אני שמחה שאת מרוצה מהעגלה זה חשוב
  • שם מעלףףףף ואיזה כיף שאת מרוצה אני גם לקחתי כזוו

• אחלה עגלה..הטיולון גם נוח יש לאחותי בצבע סגול..אולי אני אקח ממנה ואחכ אשתמש במקלרן שלי..
    תהנו ממנה מגיע לבונבון הקטן..נוח לו??
  • ריגשת אותי !!!!
    והכי חשוב שאת מרוצה מהעגלה שלך !
    גם אני התאהבתי מחדש בעגלה הפושטית שלי
  • שם מקסים!!!
    ומבינה לליבך בנוגע לברית
    תרוו המון נחת בריאות ואושר מאיתן

• תודה בנות מקסימות
    מאיוש בהחלט אפשר anefa cohen segalov
    איך את מסתדרת עם שני הנסיכים? ואיך איתמר מקבל את איתי?
    אותן אותיות שגם אני אוהבת האמת אני ממש אוהבת את השם איתי אבל היה לי אקס בשם הזה... יותר ״גרוע״ מבן דוד

לגבי העגלה - נראה שנוח לו מאוד, הוא רגוע בעגלה- ער או ישן, הוא מעסיק את עצמו עם התמונות שחור לבן ששמתי לו
  • שמחה שאת מרוצה מהעגלה אביבית
  • אני לא מוצאת אותך
  • מישהי יודעת על אתר שבו אני יכולה ליקנות עגלות במצב טוב יד שנייה
    אני יודע שדווקא מוצרי תינוקות יש הרבה ליקנות ביד שנייה כי הם תמיד זמנים
    מי שמכירה אני צריכ עגלה לתאומים (!!)
    (בהמשך ארצה גם בגדי ים לשחיית תינוקות אם למישהי יש)
  • איתן בהחלט שם עם חוזק!!
    המון מזל טוב
    ותודה על ההמלצה של העגלה

יום נעים לכולם
  • מאיה זה אמור להיות בסדר עכשיו.. שיניתי את ההגדרות בפייסבוק

תודה ישראלית
    רעות- ניסית לחפש באתר יד2? יש שם מחלקה למוצרי תינוקות
  • הרעות הזאת זה פרסומת כול פען שהיא מעלה הודעה זה לצורך פירסום לא הבנתי את.הקטע שלה
  • שלחתי לך חברות
  • בשעה טובה !!!!!!
    איתן זה שם מדהים !!!!!

בברית של אייל מרוב בכי לא ראיתי כמעט כלום והברית הייתה בהרדמה חלקית כך שאני יודעת שלא כאב לו והוא בכה מההמולה שסביבו

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה