פאדיחות....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רשמו לי בטופס של החופש מחלה VAGINAL HEMORRHAGE
    שזה אומר דימומים בואגינה או משהו כזה...........
    אוף! איזה רופאה מפגרת! ואם אני עוד לא רוצה לספר להם בעבודה שאני בהריון?!!!!
    איזה בושות! איך אראה את זה לבוס?!!!!!!!

12 תגובות
עמוד 1
  • אולי תלכי שוב ותבקשי שישנה? חוצמזה לא חייבת לספר שאת בהריון זה יכול לקרות בלי קשר להריון אז שיקפצו תספרי כשתרגישי נוח מאמי

• תתקשרי למרפאה ותבקשי טופס חדש ללא סיבה לחופש מחלה ! זכותך לשמור על פרטיות ולא כל העולם צריך לדעת מה הסיבה לחופש מחלה !!! במיוחד שעד חודש חמישי את לא חייבת לדווח לבוס שלך שאת בהריון
  • חחחחח זה דווקא משעשע..... ענייני וגינה
  • תבקשי שישנו לך את הטופס
    את לא חייבת בשלב זה לספר
    עד חודש חמישי זכותך לא לספר

• מצד אחד צודקות הבנות- הוא לא חייב לדעת על הבעיות שלך.
    מצד שני נראה לי שהוא יסיים לקרוא את המילה ואגינה ולא יתעניין מה זה בידיוק יותר לעומק.
  • חחח צוצית כל פעם מחדש הורגת אותי עם התגובות שלך...
  • בגלל זה אמרתי, שכל מילה אחרי המילה וגינה כבר לא ממש משנה... הוא עוד עלול לחשוב שיש לה שם איזה משהו מדבק חלילה.. לא כולם מבינים את המשמעות של המשך המשפט.. מזל שהוא גם לא כתב שם רקטום.. אחרת בכלל הייתי מעדיפה להשאר בבית ושיחשבו שנעלמתי מהעולם
  • כבר הבאתי 3 פעמיים מתחילת ההריון חופשת מחלה והם לא הסתכלו אפילו פעם אחת על מה שכתוב :-), ושסיפרתי שאלתי את המנהל שלי, תגיד איך לא קלטת שכתוב דברים שקשורים כל הזמן להריון על חופשות המחלה, אז הוא אמר מי מסתכל על זה בכלל :-)
  • ואלה אני מסתכלת כשהעובדים אצלנו מביאים לי, אבל אולי כי אני אישה??
  • בטוח כי את אישה חחחחחחחח אין עלינו הנשים הסקרנות תהרוג אותנו חחחחחח
  • אם את ממש מתפדחת אז תבקשי שישנו, אבל דימומים מהתותה :) סה לאו דווקא
    הריון...

• מיצי צוצית שעשעתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה