בריכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר אני הולכת לממדיון עם המשפחה שלי, מה מותר ומה אסור לי? ברור שאני לא יעלה על מתקנים , אבל האם מותר להכנס לבריכה ? להשתזף ? לשתות קולה קרה מלאה בקרח ?
13 תגובות
עמוד 1
  • לבריכה מותר
    להשתזף לא - וכמה שפחות להיות בשמש
    לדעתי אין שום בעיה עם כוס קולה
    אני שותה מדי פעם קולה
    תהני
  • תודה מתוקה
  • אין בעיה עם בריכה
  • חחחחחחח תודה מתוקה , חשבתי לשזף רק. את הרגליים הלבנות שלי ... ממש מחזירי אור הן חחחחחחח
  • בכייף!
    וכמובן לשתות המון המון מים...

• מותר לך הכל!! טוב לא הכל אבל כמעט הכל..
    להיכנס לבריכה ברור שמותר יש לנשים בהריון אפילו התעמלות בבריכה
    לשתות קולה גם מותר אבל לא בהגזמה
    למרות שאני בהריון שתיתי רק קולה
    וגם לשזף את הרגליים מותר
    כמובן שקצת לשבת בשמש ולא לצלות את עצמך
    כל דבר שעושים בטקט מותר..
    והכי חשוב.. להינות!

• אני הבנתי שבריכה שיש בה ילדים לא מומלצת בכלל
    גם בגלל כמויות הכלור בבריכה
    וגם מכיוון שילדים משתינים הרבה בבריכה וזה מסכן מאוד אישה בהריון
    מבחינת דלקות בשתן
    אז אני אישית לא נכנסת לבריכה
    רק לים
    ומומלץ הרבה קרם הגנה ולהרבות בשתיית מים!!!
    תהנו

• תודה בנות
  • מותר גם להשתזף.
    הסיבות שיכולות לגרום לך להעדיף להמנע משיזוף הן שחלק מהנשים עלולות לקבל כתמים כהים על העור שעוברים אחרי הלידה, הכתמים הללו יכולים להופיע גם בלי קשר לחשיפה לשמש, הרבה עניין של מזל ואולי גם גנטיקה.
    בנוסף, מאחר וחם את עלולה להתייבש.
    אני יכולה לומר לך שלפני שבועיים הייתי כמה שעות בים וגם מחר {בחום האילתי} השתזפתי {זה פשוט פחות נוח כשיש בטן} חלק מהזמן וישבתי תחת סככה בשאר הזמן, שהיתי הרבה זמן במים וכל הזמן דאגתי לשתות המון מים.
    חזרתי הביתה טובה ושמחת לבב ולא היו לזה שום השפעות עליי, לא התייבשתי ולא הוכתמתי.
    הכל נאמר כמובן במידה ואת גם באופן כללי מרגישה טוב.
    באותו הקשר ממליצים לשתות הרבה בתקופת הקיץ איפה שלא תהיי....

• תודה נשמה
  • אם יש גקוזי לא מומלץ תהני
  • היי בנות אני עכשיו בממדיון , נכנסתי רק לבריכה של הקטנטנים עם האחייניות שלי , מעבר לזה לא יודעת עם אכנס לעוד בריכה , היה לי בוקר מלא בחילות ומעדיפה לנוח , יופי בחילות בשבוע 10 אחרי עשר שבועות של שקט ממש נחמד חחחח
  • תנוחי ושתי המון המון המון המון המון המון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה