כבר לא מתרגשת כמו פעם--קצת ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות האם זה טבעי? זה גם קרה לכן?
    אני נשואה יותר משנתיים , לפני שנה היינו חודשיים בירח דבש והרגשתי הכי מאוהבת בעולם ...התאהבנו מחדש . עכשיו בהריון ...פתאום הוא לא מעניין אותי לא מרגש אותי יותר כבר לא צוחקת מהבדיחות שלו ..והוא בנאדם מצחיק כל מילה שניה שלו הייתי צוחקת. כבר חודשיים שהוא ישן בסלון ...כי הוא פשוט נרדם שם אני מנסה להעיר אותו פעם אחת אבל זהו לא טורחת יותר מידי ...נוח לי הלבד במיטה המרחב. כל מה שהוא עושה מעצבן אותי, מרגישה שהוא לא מכיר אותי מספיק ולא יודע בדיוק מה אני אוהבת. אני מפחדת שהכל דועך והאהבה שלי אליו יורדת. כבר כמה פעמים שניסתי לסגור לנו צימר אבל כל פעם אי אפשר בגלל העבודה שלו. ועכשיו גילתי שהוא מתכנן לי מסיבת הפתעה (שבוע הבא יש לי יומלדת) ולא בא לי על מסיבת הפתעה בא לי להיות איתו לבד בארוחת ערב רומנטית ..(לנסות להחזיר את האהבה שלי כלפיו שבטוח עם הלידה היא עוד יותר תעלם וזה מפחיד...) לא בא לי על כל ההמולה של מסיבת הפתעה מיצתי את העניין בגיל 20, כאילו מה הוא לא מכיר אותי?......
    סתם מסיבת הפתעה בבית של חבר שיש לו בריכה קטנה אח"כ בעלי ינגן על זה שהנה הוא השקיע לי ביומלדת ומעניין מה אני יעשה לו ..(יש לו בדיוק חודש אחריי)
    סליחה על החפירה ...הייתי חייבת לשפוך

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • וואי מאמי..בהריון הקודם..הייתי ממש נגעלת ממנו...לפעמים הייתי רצה להקיא..אם הוא היה מחבק אותי או משהו...זה בטוח אותו מקרה...מה זה מבינה אותך..שהילדה נולדה זה השתנה..הסתכלתי עחיו באור שונה לגמרי..
    אל תדאגי..אם הוא אוהב ודואג לך...ולצידך...אין יותר טובמזה...

והלבד במיטה...מבינה אותך זה בדיוק אני חחחח בול מה שקורה אצלי בזמן האחרון
  • זה טבעי גם לי הייתה תקופה שפחות היה לי בא לי על בעלי ואם הוא היה נשאר לילה בעבודה הייתי שמחה שיש לי את המיטה לעצמי.
    עליות וירידות גם ברגשות זה חלק מהחיים וזה טבעי מה שחשוב ועזר לי זה היה דווקא לצאת לבד ולהילחם בעצלנות ובשגרה ולנסוע לטייל ביום שבת רק שנינו למקומות שלא היינו בהם אף פעם ולמצוא שוב נושאי שיחה שלא קשורים לטירוף של החיים אלא סתם לגלות דברים חדשים אחד על השני
    ההתרחקות הזו היא מסוכנת צריך למגר אותה בזמן... כי לפעמים אם מתרחקים יותר מידי קשה לחזור אחורה.
    אני אמרתי לך מה עבד בשבילי זה לאו דווקא יעזור לך אבל מאוד אני מקווה שתמצאו את הדרך לתקשר שוב ולהתאהב שוב.
    רק עצה שלדעתי הוא ישן כל לילה איתך ושזה יהיה חוק בל יעבור כי אצלי הריחוק התחיל מזה שפתאום הוא היה שבוע שלם לא חוזר מהעבודה ( הוא איש קבע) וזה היה מכעיס אותי ופשוט התרגלתי להיות לבד ולא לשתף אותו במה שעובר עליי

• תודה בנות...
    זה התחיל מזה שבתחילת ההריון אני זו שהייתי עייפה כל הזמן (הגיוני) והייתי נרדמת כבר בתשע ופתאום עכשיו זה התחלף הוא נרדם לפניי. ...כל בוקר לפני שאני יוצאת לעבודה אני כועסת עליו מחדש על זה ששוב נרדם בסלון ולא לצידי.... אבל זה קורה יום אחרי יום וזה מרגיש כאילו זה לא באמת חשוב לו. עכשיו הוא אצל המשפחה שלו ואני בבית, כי קצת התקררתי, והוא כבר יישאר לישון שם, וזה פשוט לא מזיז לי להיפך , גם ככה אני לא מתה עליהם. אז יצא לטובתי.
    נראה לי שאחרי היומלדת שלי אשב איתו לשיחה צפופה כי זה לא יכול להימשך ככה ..פתאום מתחילה להאמין בעין הרע. תמיד העריצו את הזוגיות שלנו ושיבחו אותה כמה שאנחנו חברים טובים ואוהבים וכל יציאה למסעדה אפילו הכי קטנה היתה כאילו זה הדייטים הראשונים שלנו. בכלל פתאום שספרתי על ההריון אז התחלתי להרגיAש לא טוב עד עכשיו הכל היה בסדר. כנראה שזה באמת עין או שהכל בראש...

בכל מקרה התחלתי להסתובב עם קמע קטן בתוך החזייה :) ...שיהיה..

תודה בנות..תותי מקווה שאת מרגישה יותר טוב
    שיהיה שבת שלום!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • תמיד בהתחלה הכל בקשר זה התלהבות והכל חיובי ואין חסרונות בכלל ואת מוכנה לנשק אותו בלי שתצחצחו שיניים קודם.
    ואחכ מגיע שלב שזה נעלם ומציק לך שהוא לא מתגלח ומציק לך שהוא משאיר את השלט פה ולא שם. ואת עוד עם הורמונים של ההריון מה שמקצין את זה פי מליון. לא קוראים לזה אין אהבה!! או "אהבה דואכת" אם את חושבת שנישואים או כל קשר זה כל הזמן להרגיש את ההתרגשות והחיזור של ההתחלה זה לא נכון. את תעברי מאחד לשני כל הזמן אם ללכת לפי זה.
    זה דבר אחד.

דבר שני, אתם לא חיים ביחד 50 שנה. הוא באמת לא מכיר אותך כמו אמא שלך, ואת לא באמת באמת מכירה אותו. לומדים את זה כל הזמן!!!!
    (ואני בטוחה שהתבאסת על המסיבת הפתעה בגלל שאת הריונית כרגע
  • כן מתוקה, אומרים שבהריון אישה לא סובלת את בעלה
    מוכר מאוד... כל מילה שלו מעצבנת פתאום, כל דבר שהוא עושה...
    לפני הלידה בעלי בא לחבק אותי והעפתי אותו כי הוא מעט הזיע... איך הוא נעלב...
    זה טבעי, זה יעבור. תנסי בכל זאת להתקרב אליו יותר כדי לשמור על הזוגיות שלכם
    ודווקא מקסים מצידו לתכנן לך מסיבה
  • מה שאמרו הבנות הרבה סבלנות דיבורים והבנה הדדית ובעצם עשייה למענכם כי אם רוצים אהבה צריך לעבוד עליה לא קל אבל עם התרגול יבוא ההצלחה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה