שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בקופ"ח מכבי ואני עומדת להתחרפן, התקשרתי אתמול למוקד לקביעת תורים ורציתי לקבוע תור לשקיפות עורפית, אני והמוקדנית ביחד חיפשנו בכל איזור שפחות או יותר קרוב אלי ואין שום תור פנוי בשלושת השבועות הבאים, מה עושים?
7 תגובות
עמוד 1
  • ניסית בעיר אחרת?
    אולי בערים יותר קטנות?
    ואולי להתקשר ישר למזכירות של הרופאים ולא דרך מוקד זימון תורים?

יום נעים לכולם
  • אתקשר ישר למזכירות ייתכן והן יעילות יותר, תודה.
  • בגלל זה כל הבדיקות אני מתחילה לנג׳ס לתור לפני חודש. ולמזלי המזכירה מכרה שלי. קצת עוזר... תנסי עיר קרובה אלייך
  • אני ישגע אותם , מה לעשות ככה זה הריון ראשון לא יודעים כלום
  • מה שאמרו לך את לא אמורה לדעת מראש על זה תנסי לפעמים גם מבטלים תורים בהצלחה
  • אם יש לך ביטוח מושלם, אז את יכולה לעשות אצל רופא פרטי בעלות של 40 שח ואת לא חייבת לעשות בקופה. שווה לבדוק

• אני עשיתי את השקיפות בשבוע 13, הבנתי שאת בשבוע עשירי אז זה בסדר... תקבעי בנתיים לעוד 3 שבועות ובמקביל תנסי לדבר ישירות עם המזכירות בבריאות האישה, שידחפו אותך בין תורים - לא בדיקה ארוכה.
    להבא תדעי באמת לקבוע מראש, אני גם במכבי ולשקיפות שניה למשל הייתי צריכה להגיע לנתניה (במקום רעננה) כי פשוט לא היה תור גם חודש לפני הזמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה