בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    חייבת עזרתכם אני בשבוע 39+2 כבר 3 ימים יש לי צירים ׁׁביום צירים חוזרים כל 15 -20 דקות בלילה כול 10 דקות כול ציר למשך דקה .הבנתי ש אין סיבה לנסוע לבית חולים בלי צירים כל 5-3 דקות
    אבל אני כבר מותשת לא ישנתי 3 לילות(טיפונת קשה עם צירים) וגם לא באה לי סתם לנסוע לבית חולים מהניסיון שלכם מה עדיף לעשות
4 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בשעה טובה! בקלות ובטבעיות
  • בעקרון אומרים לצאת לבית חולים כשיש צירים כל 5 דק במשך שעה לפחות, בעיני זה סיכון לצאת רק בשלב הזה... כי זה יכול בכלום זמן להשתנות בתדירות ( זה שונה מאישה לאחשה ואפילו מהריון להריון)
    זה תלוי גם בעוצמת הכאב שלך אבל לדעתי אם 3 ימים זה לא פוסק בכלל, גם לא במנוחה ולאחר שתיה... אז כדאי ללכת להבדק אפילו בקופ״ח, לבקש לעשות מוניטור לבדוק שהכל בסדר ולפחות להיות בראש שקט
    שתהיה לך לידה קלה ובידיים מלאות
  • צירים לא סדרים חבל לסיוע לבית החולים ויחזירו אותך הביתה , תתזמני אם היו כל 7-8 דקות או פחות כל פעם עדיף כבר ליסוע
    אביבית
  • בנוסף למה שאמרו את יכולה לעזור לזה עם כדור פיזיו ואם יש
    צריך לשתות המון ולנוח כשאפשר

ולנסות זירוזים טבעיים
    כמו עיסוי פטמות
    סקס
    הליכות
    ושיהיה בעיתו ובשעתו בקלות ובידיים מלאות בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה