היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדכון עדכון עדכון הייתי היום אצל הרופא והוא הביא לי ימי מחלה עד 10/8 סך הכל קיבלתי ממנו 15 ימי מחלה (עם ה 5 בהתחלה שהביא לי) אני אמורה ללדת בעזרת השם ב 6 לספטמבר והבנתי שיש מקסימום ימי מחלה שאפשר להביא לאישה בהיריון אחרת זה נקרא שמירת היריון ואז זה מסובך כי שולחים לכל מיני רופאים .. מישהי יודעת מה המקסימום ימים שהרופא משפחה יכול להביא לי ?
מיקמיק
מיקמיק
9 תגובות
עמוד 1
כנראה שאני לא מעודכנת .. על מה קיבלת 15 ימי מחלה !?!?
אביבית
טוב שנתן סוף סוף תנצלי את הזמן למנוחההההההההה
לפי מה שאני יודעת אין הגבלה של ימי חופשה אני לא רציתי שמירת הריון כי לא היה לי סבלנות להתחיל להיתרוצץ בין רופאים אז פשוט לקחתי מלא חופשות מחלה כמעט כל החודשיים האחרונים הייתי במחלה כל פעם שבוע
אביבית נתנו לי 15 ימי ממחלה על כאבי גב ..
תהל קיבלתי 15 ימי מחלה ברצף בכוונה לא רציתי לקחת עם הפסקות כי אז כל פעם לא משלמים את היום הראשןן ואת הימים השני והשלישי משלמים רק 50% אבל אם מקבלים כל הזמן הארכה לימי המחלה אז יורד רק פעם אחת . הבעיה שהבנתי שאף אחד לא יתן לי יותר מידי הארכות כי אז צריך לשלוח אותי לרופאים בקשר לשמירת היריון וממש אין לי כוח להתרוצץ אז מעניין אותי לדעת מה הימי מחלה המקסימליים שיכולים לתת לי כלומר עד מתי הרופא יכול להאריך לי (אחרי ה- 15 ימי מחלה שלקחתי)
מיקמיק
נראה לכן שעל כאבי גב יתנו לי שמירת היריון?
מיקמיק
כל מקרה גב לגופו בגדול אבל אני שמחה שקיבלת ביינתים שיהיה רפואה שלמה ותסתכלי ביוטיוב יש לך תרגילים לנשים בהריון עם כדור פיזיו שמומלצים כל עוד ההריון תקין תרגישי טוב
אני קיבלתי שמירת הריון עקב כאבי גב. לא יודעת לגבי רף ימי מחלה. בהצלחה!
למרות שאני הייתי בשמירת הריון אני לא מבינה בזה בכלל.. בכל אופן-למיתב ידיעתי אין הגבלה של חופשת מחלה. מה שכן כדי לקבל שמירת הריון צריך להיות 30 יום רצוף בחופשת מחלה....
תודה רבה בנות שנשני מי הביא לך שמירת היריון רופא נשים רגיל ?