בנות שמטופלות במרכז בריאות האשה כללית בכפר סבא - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אני לא אוהבת לעשות את מה שאני עושה כי זה מעין לשון הרע אבל אחרי מה שאירע לי בסופ"ש האחרון אני מרגישה שאני חייבת.
אני מגיעה למעקבי זקיקים בכפר סבא, לצערי אני נתקלת שם מידי שבוע בבקרים ברופא מאוד לא נחמד- לא אציין בשמו כי מי ששם כבר יודעת, אנטיפט, רופא שלוקח את הזמן בין מטופלת למטופלת, אינו רגיש וכל זה כמובן אני מזכירה שוב במעקבי זקיקים שגם ככה המצב מאוד רגיש והתענוג לא גדול...
בכל מקרה יום ראשון לפני שבוע הגעתי למרפאה בשעה 8 בבוקר 09:30 נכנסתי לרופא הגיוני לחכות שעה וחצי לא? הרופא בדק אותי - ואמר שעוד אין לי זקיקים שאלתי- אפילו לא זקיק 1 , קטן משהו - כלום הוא ענה. בחמישי הייתי במרפאה שבה אני מטופלת - עשיתי בדיקה ואמרו לי יש זקיק מוביל של 17. שמעו אני לא רופאה אבל גם פרח כשהוא פורח לא ישר פורח הפרח- יש גבעול, ניצנים וכו... לפני הזקיק בן ה17 צריך לראות התפתחות של זקיק קטן אז מה שקרה הוא שהרופא אמר לי מחר ללא אוביטרל שאיבה על הבוקר הגעתי בבוקר לבית החולים ורוצות לדעת מה קרה?!?! אין זקיק - אין ביוץ אז אני באמת מנסה להבין האם זה האגו של הרופא ?? האם זה חוסר ההתייחסות שלו? האם אנחנו סתם עוד אחת שבאה למעקב? כל כך אכפת לו מאיתנו?
סתם שתדעו ותחשבו כל בוקר כשאתן נכנסות אליו שיהיה לכולנו בהצלחה :)
"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
3 תגובות
עמוד 1
תודה על ההתייחסות האמת שזה לא ממש מעודד אותי שרשמת לי שזקיק אחד זה מעט אלו לא דברים שאני לא יודעת לבד אבל בואי אספר לך משהו אני צריכה בסך הכל ביצית אחת - לא יותר מזה!!!
אני מאמינה ברופא שלי ב 1000% ואם זה מספק אותו זה גם מספק אותי אותו רופא שבדק אותי הוא למזלי לא הרופא שלי אבל הוא כן של אחרות אני רק עשיתי אצלו מעקב זקיקים אחרי הפלה - של תאומים- 2 ביציות - שבוע 22+5 אז היו יותר ו? וזהו נגמר לו ההריון ברור שאם היו לי יותר ביציות היה לי קל יותר להיכנס להריון יותר מזה בטח לא הייתי עושה בכלל מעקבים ומי יודע אולי גם לא הייתי נכנסת לפורום הזה! לא, לא נעלבתי פשוט הצחיק אותי המשפט שלך " כי זקיק אחד זה מעט..."
שוב אציין ואומר אם היו לי יותר ביציות - לא הייתי פה סביר להניח צריך רק ביצית אחת לא יותר מזה ואני רוצה לומר לך שמ2 ביציות הופרו לי 2 עוברים שגדלו יפה והיו מהממים עד שגופי בגד בי
בהצלחה לכולנו
מצטערת על החוויה הלא נעימה שעברת...
מסכימה איתך שצריך רק ביצית אחת להריון תקין של 9 חודשיים בידיים מלאות וזה מה שחשוב העיקר האיכות והלא הכמות!