סקר - מההורסים שהיו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות סקר שרץ במאמזון עכשיו, אני רוצה להעלות אותו גם פה:

מאיזו סיבה או שריטה זרקת/פסלת בעבר בני זוג?
12 תגובות
עמוד 1
  • קמצן !!!! הכי מגעיל אותי בעולם

• אוי - מגעילללללללל
  • טוב למזלי אני הייתי עוד בתיכון שמצאתי את בעלי לעתיד...

היו לי 2 רציניים שבבוא הזמן פסלתי
    1 - היה ערס ברברי, קנאי רצח. איים עליי שאם אדבר עם גבר בחיים הוא ירצח את שנינו

• אווי אווי אווי.....
    קמצן

• איזה מצחיקות אתן....!!!
    קמצן זה הכי מגעיל..
    סושי הרגת אותי תחת שמן????!!!הורסת
  • חח גדולל

האמת אני כמו שירה הכרתי את בעלי בצעירותי ממש
    אבל פסלתי גברים על:

ריח רע מהפה!!!!
  • בס"ד

אני פעם הכרתי מישהו דרך חברות טובות והוא היה דבק יום אחד קבענו שאחרי שאני אלך לחברים נפגש הם גרו ברחוב גורדון בת"א כל 5 דק הוא צלצל בסוף שאלתי אותו איפה אתה הוא אמר לי עושה סיבובים סביב ככר רבין עד שתסיימי ותבינו רק הגעתי שעה לפני הייתי ככה

• אויש כמה היו לי.....
    פייס: ortal_hori

• אני פעם נפגשתי עם אחד שמרוב התרגשות הוא לא הצליח להפסיק לרעוד במשך כל הדייט.ולא הצלחתי לשמוע מה הוא אומר מרוב שהסתכלתי רק על זה...

• מתוקונת ושנשני..
    הפלתן אותי עם עולם הדייטים הזה!!!! הוצאתן אותי מכל הפרצוף תשעה באב ((:
    הרגת אותי עם הגרירת רגל חחח
  • אורטל הרסת אותי
  • חחחחחח... מזל שאת הדייטים שלי בחנתי טוב טוב לפני שיצאתי איתם!!!

היה לי פעם אחד שאבא שלי ממש התחנן לסדר לי איזה בחור... הקטע הוא שאני באה ממשפחה רוסית ולהם היה חשוב שאני אתחתן עם מישהו מה"בית" למרות שאני צברית... הקיצר, הסכמתי רק בשביל אבא שלי, ואבא שלי שיהיה בריא כ"כ שיבח אותו שאמרתי לעצמי "יאללה למה לא".. נשמע משהו טוב..
    אבל כשהבחור הופיע.... לא ידעתי מה קודם.... למות או לרצוח את אבא שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה