נשבר לי הלב כבר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מאיפה להתחיל..
    אם אתן זוכרות מה כתבתי כאן על בעלי ואימא שלו...כל המצב הזה עשה לי רע..הוא המשיך לענות לה כל שנייה וחצי ולתת לה דין וחשבון מה עם הבת שלי מה ואיפה היא ומה קורה..אימא שלי באה עם הילדים שלי אתמול...והיא על כך דואגת לי...
    למה לעזאזל מה שעניין אותו היה לקחת את הילדה לשם ולא להביא אותה אליי היום שישי!!היא מתנהגת באטבססיסיות וברגע שהוא לא לקח את הקטנה שלי לשם משום שביקשתי שתישאר עם אח שלה אצל אימא שלי היא פשוט מתקדרת אליו וצועק ת ופשוט משגעת אותו!!!
    אתמול היה השיא. ..
    אימא שלי אמרה לו שיכבה את הפון או שילך הביתה. .אז הוא כיבה..
    בערב כשאימא שלי והילדים באו ללכת ..אפילו שאני בהשגחה כאן..יצאתי איתם כדי להביא עמה דברים מהבית..עליתי לאומא שלי ואז נסעתי לבית דלי..בעלי כבר היה שם וזה היה רגע שהיה נראה כמו סיוט. .באתי לדפוק בדלת ואני שומעת אותו צועק...שתלך להז..שתמות שתישרף..דפקתי בדלת..וצרחתי עליו עם מי הוא מדבר והוא ניתק לה בפרצוף..ואומר לי מה אין לי זכויות מה עדית ממני??? צרח עלי..חשבתי שאני צתעלפת המקום..לקחתי את המפתח ונסעתי לבית חולים..
    לא בכיתי..לא כלום..לא האמנתי הייתי בהלם..רק לתת לאישה הזאת פתח ןלדבר עליי ככה..מה היא אמרה לו שהביא אותו למצב כזה???
    אלוהים שיעזור לי..באתי לבית חולים ושוב ירדו לי מים הלילה..לא אמרתי על הדבר הזה לאימא שלי..זה פשוט חהרוס אותה..ועדיין אני כאן בהשגחה):
30 תגובות
עמוד 1
  • אפשר את הפלאפון של בעלך???
    אני כבר אראה לו מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• מה??? מה??? מה??????????????
    לא לא תני לי שנייה לעכל
    אני פשוט בשוק! תותי אני בשוק!!!

מה נסגר עם האמא המשוגעת שלו?
    מה נסגר איתו?!?!

איך הוא הגיע למצב הזה, אשתו עתידה ללדת בכל יום נתון

אין לי מה לומר לך. באמת שאני בהלם.
    קודם כל אני מחבקת אותך חזק חזק חזק

• אוקי ועכשיו אחרי שנשמתי עד 10
    מתוקתי את חייבת לשמור ולדאוג לעצמך ולבייבי
    לשים את כל הגועל הזה בצד, רחוק ממך שנות אור ופשוט לחשוב על עצמך.

אני מחבקת אותך בלי סוף, באמת
    אני תמיד פה אם בא לך לדבר לשתף לפרוק או סתם לחיבוק

• לא כל כך מכירה את הסיפור שלך
    אבל בעלך דיבר אליך ככה????? שתלך ל***? שתשרף? 

• שירה שנשני תודה...הוא דיבר איתה ושמעתי את כל זה מהדלת מבחוץ..
    ביקשתי מאימא שלי שתבוא איתם לפה..קשה לי..
    משתדלת לשים את הכל בצד..במיוחד אחרי אתמול..יש בי סוג של רחמים אליו איך היא הביאה אותו למצב כזה..לא יודעת מה לומר כבר..
  • מתוקה אנחנו לא מכירות אישית אבל אני עוקבת אחרי השתלשלות העניינים בימים האחרונים
    וקודם כל, אני מתחננת בפנייך - תנשמי עמוק ותרגעי.
    שום דבר לא חשוב עכשיו מלבדך ומלבד התינוקת, ששתיכן תרגישו טוב
    ושהקטנה תשאר ברחם שלך כמה שיותר זמן, תגדל ותתחזק.

אמא של בעלך נשמעת לי מופרעת לגמרי וקונטרול פריק
    אני לא יודעת איך היא בד"כ, אבל יכול להיות שגם המצב שלך עכשיו
    מוציא ממנה עוד יותר את השדים והיא רוצה לדעת על כל צעד ושאל שלך
    אז היא מוציאה את זה על בעלך

לגבי בעלך ולגבי מה שהוא צעק, לא הבנתי לגמרי אם הוא כיוון את זה אלייך
    כשנכנסת הביתה, אבל נכון לעכשיו - עזבי את זה ככה.
    תתמקדי רק בעצמך ובתינוקת.
    הזמן להתמודד עם בעלך ולהעמיד אותו במקומו יגיע בהמשך.

כרגע, את זקוקה לשקט נפשי ומנוחה.
    ואני לא יודעת מה דעתך על כך אבל אני באופן אישי הייתי ממליצה לך לשלוח את הבעל הביתה
    ליום-יומיים, שיישב שם עם עצמו ויירגע.
    הלחץ והעצבים שלו בשילוב עם השיחות הבלתי פוסקות מאמא שלו והדאגה לך ולתינוקת נותנים אותותיהם
    אני לא בטוחה שהוא בשיאו כרגע או בכלל מודע או מבין מה הוא אמר ואיך הוא מתנהג.
    כרגע תני לו ליהנות מהספק, שיתרחק קצת מבית החולים וינשום עמוק
    וכך תעשי גם את!
    שולחת לך אינסוף חיבוקים וחיזוקים מרחוק!

• סליחה אבל בעלך חצוף חסר לב מזה הקללות האלה אני בשוק את נמצאת בבית חולים חסרת אונים לא יודית מתי את הולכת ללדת והוא מקלל סליחה אבל חוצפה שלא תתואר תיראי עכשיו חשוב שתישארי רגועה חשוב גם לך וגל לנסיכה עצבים במצב כזה לא תורמים בכלל אבל ב"ה כשתלדי בעיתו ובזמנו את.חייבת להעמיד אותו על מקומו נו תראה אותו מזה המילים האלו טוב אני נותרתי פעורת פה חצוףףףףףףףף
  • אני ב-ש-ו-ק

• Bjuled
    קראתי את דבריך..כולכן ככ צודקות ומבינות...אימא שלי אמרה שבמידה וישחררו אותי השב5ע..אני אבוא אליה וירגע שם..עם הילדים והכל..הוא לא אדם שמקלל הוא לא כזה..בגלל זה ההלם שלי והפגיעה קשים ככ כי הוא בעלי..ואפילו בשעת כעס לומר עליי דבר כזה..?
    צפתי ואורייני תודה על העידוד בנות..אין כמוכן
  • קבלי מלא מלא

• תכלס- מסכן אני פשוט מרחמת עליו לגדול עם אמא כזו!!!! היא שיגעה אותו עד שגרמה לו להתמוטטות קטנה, בטח אם את אומרת שהוא לא מקלל בדרכ
    אבל מרחמת או לא מרחמת- אין הצדקה לכך שהוא ידבר אליך ככה, בטח כשאת בשמירת הריון כרגע לאור המצב
    לא נעים לומר אבל הגיע הזמן שיקח את המכנסיים מבית אימו ויהיה הגבר הראוי לך, כזה שיודע שקודם כל את אשתו וילדיו הם העיקר בעולם הזה! ובין ילדיו אני מחשיבה גם את בנך הבכור- כי ברגע שהוא בחר להינשא לך הוא לקח על עצמו אחריות לנשמה התמימה הזו! ואם להפריד בין הילדים עושה להם רע אז הוא לא יעשה את זה!

אוף... החמות האלו זה שגעעעעעתתת

• ענפה
    מסכימה איתך בהכל..יודעת את על זה..מקודם הייתה פה עובדת סוציאלית כי הרופאה כאן דיברה איתי ושאלה אם אני רוצה לדבר איתה..הרופאה הסתכלה עליי בהלם על על מה שאמרתי לה על המצב..לא ידעה מה לומר חוץ משאני חייבת םשמור על עצמי ולהיות רגועה..
    אתמול שהגעתי לבית חולים הוא התקשר 8 פעמים אולי ולא עניתי..ואז אימא שלי התקשרה ואמרה שהוא חיפש אותי שם ושהיא כבר לא נתנה לו ללכת לבית חולים..אני כבר מתחילה לחשוב אולי הייתי צריכה לתת לילדה ללכת איתו..אבל לא בשביל האישה הזאת ולא על חשבון הילד שלי..
    דרך אגב..ככ שמחתי הייתי אמורה להשתחרר היום..ואחרי שהעובדת סוציאלית הייתה כאן ודיברה איתי..קמתי ושוב ירדו לי המים..ואחרי בדיקה אני אמורה להישאר..
  • תותי עכשיו קראתי
    בא לי לבכות, הידיים שלי רועדות בא לי לנסוע לחמותך ולתת לה מכות!
    סליחה שאני שואלת אבל אלו נישואים ראשונים לבעלך?
    יש לו אחים ? גם עם הנשים שלהם היא ככה?
    או שזה מכוון אישית נגדך או שהיא פסיכית ברמות
    כל כך עצוב לי שאת עוברת את זה אם את צריכה משהו לדבר וסתם לפרוק אני פה! אל תתביישי כ-ל דבר
    אני מאחלת לך שתצליחי לשאוב כוחות מעצמך ומהעוברית שלך ותעברי את זה כבר!
    נשיקות חיבוקים בלי סוף!!!

• תותי
    תהיי חזקה . תחשבי רק על עצמך ועל האוצר שיש לך בבטן
    .בדרכ אני לא בעד התערבות אבל אולי שאמא שלך תדבר עם חמתך ותרגיע אותה ותסביר לה בעדינות או לא בעדינות שתשמור מרחק !
    בעזרת השם אחרי הלידה תכנסי בה בראבק!!! בנתיים שמרי על עצמך !!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • יש לו אח...אשתו בכלל עברה גהנום ממנה כשלא הסכימה שתהיה עם הילדים..היא ניסתה להגיש תביעב נגדה ברווחה...התעלפתי כששמעתי את זה..וזה כלום.מיררה להם את החיים..
    שה' יעניק רפואת הגוף והנפש לכל מי שצריך..
  • יוליה ופולה אמרו פחות או יותר כל מה שאני פחות או יותר חושבת
    אני מאוד מקווה שהעובדת הסוציאלית שדיברה איתך תוכל לסייע
    סליחה אם אני אשמע מגעילה אבל דעתי היא שעדיף לך השגחה כרגע בביהח
    תני לו שינקה את עצמו וינוח ויצבור כוחות לבד
    ואם זה מה שחמותך עשתה לכלתה חכי החיים שלך עדיין לא פשוטים וממש ממליצה לערב גורם שיסייע לכם חבל שתהרס המערכת היחסים הזו
    מקווה שהאולטרסאונד היה בסדר? המשיכי לעדכן ואמרתי לך אני יותר מאשמח לסייע
    בשורות טובות
  • יואווו אני קוראת את מה שכתבת ואני פשוט ב
    פייס: ortal_hori

• וואו... בטח את מותשת מכל זה....
    עכשיו הכי חשוב זה שתקיפי את עצמך באנשים שעושים לך טוב ושיסיחו את דעתך מכל הצער הזה, כדי לשמור עלייך ועל הבייבי.. תבקשי מחברות שיבואו, אמא שלך, הילדים, ואת שניהם פשוט תרחיקי...
    אחר כך כשבע"ה הכל יסתדר ותשתחררי, נראה לי שכדאי לכם ללכת ליעוץ כלשהו כדי להוציא קצת את הפסיכית הזו מהתמונה של הזוגיות שלכם וכדי לאפס קצת את בעלך...
    בינתיים, אם יש משהו שאפשר לעזור... שולחת חיבוקים וחיזוקים...
  • אני עונה רק עכשיו כי אתמול באמת ובכנות לא ידעתי מה לרשום...
  • בגלל זה אני םושבת אותו דבר...וזה מה שמפיל אותי כל פעם מחדש..עדיין אחרי כל מה שהיא אמרה לו..איך אפשר לדבר אל מישהו ככה..??לא יכולה לדבר איתו ובטח שלא לראות אותו..לא מסוגלת..
    על האויבים שלנו אנחנו נאמר אולי דברים כאלה..אבל לא עלי..
    לא י5דעת איך הייתו מגיבה אם הייתי קוראת כאן דבר כזה..על מישהי מאיתנו..
    לא בקטע של רחמים..אבל זה היה מרסק לי את הלב..
  • תמי אם המצב היה הפוך ואני הייתי בנעליים שלך - מה היית מעייצת לי??
  • שלא תחשבי על זה אפילו..
    לא יכולה לדבר איתו..אם יקרה משהו ויצטרכו לנתח.אני לא מתקשרת אליו גם. .רק אחרי..
    הוא עשה טעות ענקית..אני סלחנית בדכ אבל זה כמו סלע ענק שיושב ..אני פשוט לא מסוגלת.
  • בגלל זה אמרתי שאת צריכה שקט, להיות עם עצמך לכמה שעות טובות...

אני מבינה אותך, את כועסת ופגועה, ואת צריכה זמן לארגן את המחשבות, זה הרי ברור שאם חס וחלילה יקרה משהו את תתקשרי אליו כי זה חשוב שיהיה לצידך, אבל
    לא כרגע, כרגע את לא רואה בעיניים...וזה סבבה, אני בטוחה שבערב תרגישי יותר
    טוב או אפילו מחר, ואז תהיי מוכנה לדבר.
    בנתיים, טוב שיש קצת התרחקות, שהוא גם יעשה חושבים ויבין איפה טעה!
  • אם עד עכשיו הוא לא היה ולא היה אכפת לו מהמצב שלי בכלל..גם בלידה הוא לא יהיה איתי..שיעשה את זה עד הסוף ..וזה כנראה יהיה קיסרי
  • זה נשמע אכזרי מצידי אולי..לא יודעת..אבל הם העבירו אותי כאן גהנום..זה מה שאני מרגישה כרגע
  • מה זה לא היה איתך? הוא היה איתך שם לא? הוא רק התנהג כאילו מת להיפתר מאמא שלו והוא מפיל אותה עליך, שאת תרגיעי את היצר שלה. מעשה ממש לא נבון.
  • הוא היה איתי פה עד יום שבת..ואז בערב קרה מה שכתבתי..
  • וואווו השארת אותי בהלם, הדבר היחידי שאני יכולה לעשות זה למסור לך חיבוק חם ואוהב.
    ליטל
  • מתוקה שלי

• תותי יקרה
    ליבי איתך!
    איני חושבת שהבן זוג שלך צעק ככה בהקשר שלך
    אלא כיוון את זה לאמא שלך כנראה
    (לא שזה בסדר)
    אבל מתארת לעצמי שאמא שלו כעסה על זה שסגר את הטלפון וכנראה אמר לה שאמא שלך ביקשה ממנו(ובצדק)
    כפי שכבר כתבתי לך
    יחסים עם החמות הם קשים מאוד
    גם אצלי
    אבל כן ניתנים לפתרון ולגישור
    לא חושבת שזה הזמן עכשיו לטפל בזה אלא בעזרת השם עוד כמה שבועות רק אחרי שתלדי בעזרת השם את הנסיכה שלכם
    אבל כן הייתי מדברת עם הבן זוג על כמה חשובה עכשיו הירגעות סביבך ושקט נפשי
    תשמרי על עצמך ועליה
    אנחנו כאן כולן מחבקות ואוהבות גם אם לא מכירות
    קוראות ובוכות איתך
    ושולחות חיזוקים!!!!!!
    יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה