הריון עם בת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן, אני אמא מאושרת לשלושה בנים מקסימים. באופן טבעי אני מעוניינת להיכנס להריון הפעם שמין העובר יהיה בת. ניסיתי כבר שיטות "סבתא" שלא צלחו ושאלתי היא האם הדרך היחידה ברפואה לקבוע את מין העובר הינו ע"י הפריה? חשוב לי לציין שבכל הפעמים שניקלטתי להריון זה היה במיידי וטבעי ולכן טיפולים קצת מלחיצים אותי כי הבנתי שהם כוללים קבלת הורמונים והם כואבים. קראתי שישנם מכוני פוריות שיכולים לעשות זאת גם ע"י הזרעה. האם זה נכון והאם ניתן לקבוע את מין העובר במקרה כזה ב - 100%?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הדרך היחידה להבטיח את בחירת מן העובר זה על ידי שיטה הנקראת PGD, הכרוכה כמובן בטיפולי הפריית מבחנה על כל המשמעות שלהם (הורמונים, הרדמה וכו'). שיטה זו מאושרת בישראל לשם בחירת מין היילוד רק לאחר 4 ילדים מאותו מין וכתלות באישור וועדה מיוחדת.
    כל שאר השיטות (תזמון הביוץ, הזרעות וכדומה) אינן מבטיחות 100% הצלחה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה