היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם מישהי יודעת אם יש הבדלים בין הגונאל לפיורגון בהשפעה שלהן על הסיכויים?
בחודש שעבר הזרקתי גונאל והחודש הרופאה שינתה לי לפיורגון........
שיגיע היום וחיוך יעלה :)
12 תגובות
עמוד 1
נראה לי שהם על אותו רעיון .. שיהיה בהצלחה זה הכי חשוב
לא חושבת שיש הבדל בסיכויים, די עובדים אותו דבר ובטח יש כאלה שיותר מתאימים למישהי אחת וכאלה שיותר יתאימו לאחרת למשל מהבחינה של לייצר ציסטות או תופעות לוואי.
בהצלחה!!!
איה
הגונאל מייצר ביציות, הפיוריגון מגדיל אותם
שניהם אותו הדבר בדיוק אין לרופא העדפה הכל תלוי במינון..... המינון מייצר יותר ביציות תיקראי בגוגל יש רופא שמפרט על זה שזה זהה.
היי אני לרוב עם גונאל בכול הטיפולים והיה לי טיפול אחד שהיה עם מונוגון (שזה כמו פיורוגן עם קפסולות אבקה וכו..) ואת האמת אחרי הטיפול עם מונוגו היו לי רק 5 בייציות..עם גונאל יש תמיד מעל 9..לא יודעת עם זה קשור או לא אבל זה מה שהיה אצלי..גם בטיפול הנוכחי (אני כבר לפני שאיבה) אני עם גונאל ולפי האולט' האחרון יש הרבה מה לשאוב.. שיהיה בהצלחה
מאמי מה היו המינונים כשהיו 9 זקיקים?
ליטלילי
מאמי מה היו המינונים כשהיו 9 זקיקים?
ליטלילי
איזו ילדה מהממת 5555555555555 בהצלחה
ל.ל.א
כמו שאני יודעת פיוריגון וגונאל אף יש להם אותו אפקט על הגוף פשוט הם מיוצרים ממקורות שונים
אני לקחתי פיוריגון 100 לאחר 9 ימים התפתחו 19 זקיקים ...
לבסוף הופרו 14
הייי המינונים בגונאל אצלי משתנים כרגע כבר שבוע וחצי מזריקה 150..במונוגון גם היה 150 (2 קפסולות אבקה)..כול אחת והגוף שלה..שיהיה בהצלחה
אני לא מבינה מה קורה לגוף שלי... רוב הבדיקות שעשיתי היו תקינות מבחינת פוריות וביוצים והכל... הייתה רק ירידה ברזרווה שחלתית (הייתה גבולית), וחצוצרה שמאל חסומה (שזה לא אמור להיות קשור להתפתחות הזקיקים. הגענו לטיפולים כי הייתה תנועתיות נמוכה בזרע של בן זוגי..
ובכל זאת, עכשיו, חודש שעבר הייתי עם גונאל 112.5 והתפתח רק זקיק 1!!! (הזרעה שלא צלחה) והחודש אני עם פיורגון 225- מחר מעקב ראשון לחודש הזה.. אני מקווה שיהיו יותר... לא הרגשתי שום דבר מוזר, שום תופעות מיוחדות... יכול להיות שההורמונים האלה לא משפיעים עליי?? ואם כל הבדיקות שלי היו תקינות, איך זה יכול להיות שלא מתפתחים לי זקיקים? אוף אני מתחילה להיות מתוסכלת!!! ליטלילי