בדיקת דם - המשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    קודם כל תודה רבה על המענה המהיר לכל שאלותיי.
    בהמשך לשאלתי מ2/8 "בדיקת דם - ערך בטא", בעצם ביום שישי האחרון הבטא 86 והיום, לאחר יומיים ירדה ל34. הבנתי שזה כנראה נקרא הריון כימי מאחר ובאולטרסאונד שביצעתי ביום חמישי האחרון לא נראה דבר.
    1. מתי אצטרך לבצע בדיקת דם נוספת כדי לראות התאפסות?
    2. יש לי תור לרופאת הנשים בעוד כשבוע וחצי ,14/8, האם יש צורך לבצע בדיקה וגינלית נוספת לפני למעקב?
    3. האם אני צריכה לעשות דבר מה נוסף?
    4. בהתחשב בכך שמחזורי אינו סדיר (לפני שלקחתי גלולות הגיע בין חודש לחודשיים), ובהתחשב בהריון הכימי, האם יש צורך לחכות עד שיגיע המחזור הבא ואז לנסות להרות שוב או שניתן כבר מעכשיו? יש סיכונים?
    5. אם ההריון אכן נפל מדוע ישנם עדיין מידי פעם, לא תמיד, כאבי בטן תחתונה במרכז או באחד הצדדים (לעתים עמום לעתים חד אך זה כאב קל ולא נוראי)? ומתי זה אמור לעבור?
    6. היום היה לי ממש טיפה הפרשה שקופה עם משהו חום-ורדרד, אבל ממש ממש מעט, האם זה קשור למקרה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה אכן, לצערי, הריון כימי לא תקין
    1. כעבור שבוע, או כאשר יופיע דימום ווסתי
    2. לא
    3. לא
    4. אין סיכונים, ניתן כבר לנסות - אבל צריך שהבתא יתאפס קודם לכן
    5. כיוון שהרחם לא התרוקן במלואו, זה לוקח זמן
    6. כן

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה