היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה אולי ישמע לכן לא אמיתי ואולי תגידו שאני הוזה ואולי זה ישמע לכן מצחיק אבל אני מרגישה שיעל ואסתי פשוט לא אוהבת אותי. הן כל היום סביב אבא שלהן. רוצות רק אותו. לא מוכנות לזוז ממנו מטר, רוצות שרק הוא ירים אותם ואם אני לוקחת אותן לידיים ממנו הן פשוט בוכות....כשהוא יוצא מהבית הן פשוט נקרעות מבכי וקוראות:"אבאא, אבאא" (אני צריכה להסיח את דעתן שהן לא יראו שהוא יוצא מהבית)...הן יכולות להיות בחדר אחד והוא בחדר אחר וכשהוא יגיע לחדר שלהן הן פשוט יבכו שהן רוצות אותו....
ומה איתי?!
8 תגובות
עמוד 1
ככה, אבל בדיוק ככה, נהוראי היה איתי! ואני הייתי נעלבת ובוכה בוכה ונעלבת עד, שהפכתי להיות אמא במשרה מלאה. שאני איתו 24/7 הוא קשור אליי ביותר ורוצה רק אותי כמובן שהוא מתגעגע לאבא ולפעמים בוכה ורוצה אותו אבל המצב השתנה המון מאז.
בעלך עובד? הן רואות אותו מעט? את זו שמחנכת? למשל אצלנו מתן תמיד מפנק ומשתולל ומשחק איתו ואני יותר מחנכת אז הוא תמיד מעדיף לבקש ממנו או להדבק אליו...
פייס: ortal_hori
גם הילדים שלי חולים על בעלי....
אולי זה קשור לזה שאת אחרי לידה ?
מי שנמצאת איתם הכי הרבה אותה הם פחות צרכים הן יודעות שאת שם תמיד ותמיד תהיי אבא הולך זה מלחיץ יותר
גם המתוק שלי כזה!!!!!!!!!!! חחחחחחחח.............................
כבר כמה חודשים שהוא רואה את אבא איזו התרגשות!!! לא יורד מהידיים שלו..........
צחקתי ואמרתי לבעלי:אני סחבתי אותו 9 חודשים והנקתי אותו 9 חודשים, בהתחלה הוא היה דבק עליי אפילו לבעלי לא הסכים ללכת עד שהפסקתי להניק ופתאום הוא גילה את בעלי...
אל תחשבי שלא נעלבתי ובכיתי בגלל זה ( כולל הורמונים של הריון ) אבל הבנתי שהוא מתגעגע לאבא שלו,
בעלי לא חוזר לפני 18:30 בערב ואיתי הוא 24 שעות 7 ימים בשבוע!!! נמאס לו ממני כבר,, וכמו ששירה אמרה גם אצלנו אני זו שמחנכת ובעלי רק נהנה מלראות אותם איזה שעתיים ביום......
אולי בגלל שיש תינוקי חדש במשפחה? מקבל את תשומת הלב ואת הציצי...............
מתוקה שלי, זו רק הרגשה וזה ממש לא ככה באמת- תהיי בטוחה שהן אוהבות אותך וזקוקות לך לא פחות מלבעלך. למדתי את זה בתואר בפסיכולוגיה... בגלל שלא היית כמה ימים ובנוסף עכשיו שיש תינוקת חדשה שתופסת חלק גדול מתשומת ליבך... זו מעיין תגובת נגד שלהן. תמשיכי לתת להן חום ואהבה ולהראות להן שאת שם איתן ושלהן למרות ויחד עם התינוקת החדשה- ותראי שזה יעבור להן