היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמור אותי מאוהביי..ומשונאי אשמר בעצמי... מרגישה את זה ממש עכשיו.. יום טוב בנות מתוקות
17 תגובות
עמוד 1
יום טוב נשמה!
אותו מצב..כרגע מחוברת למוניטור.. היא טיפה הייתה ישנונית 6האחות אומרת לי תאכלי משהו שתתעורר קצת..אבל אל תזוזי... איך בדיוק??הסתכלתי עליה ככה
תרגישי טוב מותק
תודה(:
לפעמים לאחיות יש יציאות חבל על הזמן! באמת הזוי..
בובי, אני חושבת שאת צריכה לקחת פסק זמן מכל הגורמים החיצוניים לכמה שעות - פשוט שקט. לכי שבי בחוץ קצת או תרדי לשתות קפה עם מאפה
תרגישי טוב תותי תנוחי ראית את המייל ששלחתי לך?
לא ראיתי המייל ההוא לאתקין.. ישלך פייסבוק?
רק עכשיוו בעקבות הפוסט הזה ראיתי מה את עוברת עם בעלך וחמותך!
Reut toledano farkash
תודה יקירה..תאמיני לי שאני מרגישה את החום והחיבוקים שלכן.. קראתי את כל מה שכתבת..אני באמת מקווה לטוב..
שלחתי לך בקשה בפייסבוק תאשרי אותי
שלחת לי?? או לתותי?
רעןת שלחתי לך הודעה.
תותי לא קיבלתי כלום מאמי.. תרשמי לי את המשתמש שלך בפייסבוק אני אשלח לך חברות
את בבית החולים עכשיו זה הזמן שלך. בהחלט לנוח מכל החיים והיום יום יש מי שיעשה את העובדה במקומך תנוחי עד כמה שאפשר שמרי על עוברינה בפנים טוב טוב ותהיי רגועה ושלווה אביבית