אז זהו היום אי"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

אני מתחילה לארגן תיק לידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא מזיז לי כלום !! אני רק שמיני אבל אני מתכוונת ללדת הפעם בתחילת תשיעי ולא בסוף סוף אחרת אהפוך למרגרינה בחום הנוראי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גיסתי כבר העבירה לי את הבגדים שמסרתי להולדת בנה ועדיין הם מריחים מכביסה ככה שאין צורך לכבס בכלל! חיתולי בד יש לי בשפע אותם אכבס!!

מה להכניס לתיק לידה????????????? בנות,,עזרה.................

אה ומחר אני הולכת לחגוג.... שמה את חגי אצל אימא לכמה שעות והולכת לבריכה עם חברה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יאללה שיגיע כבר מחר.........................................
7 תגובות
עמוד 1
  • בריכההה איזה כיף!!!
    טוב מאוד! תהני
  • מה תיק לידה?
  • ב"ה

שושי מאמי הזמן עובר מהר ולמה יש זמן שבוע 32 זה כבר שמיני ואני ממש מקווה שעוד 4 שבועות להיות אחרי...... נמאס לי ללדת כ"כ מאוחר, בד"כ אני מכינה תיק לידה בחודש תשיעי הפעם אמרתי אכין בחודש שמיני ואז ה' יעזור לי ואלד בתחילת תשיעי ולא בסוף,,,,
  • תמי יש לך בבטן בן?
    ועם כל הקושי (ואני מבינה!!! זה הריון שני שלי בקיץ ברציפות) הכי טוב להם בפנים
    לפחות עד שבוע 37-38...
    בואי נסגור על 38?

• תמיד טוב להוסיף כפכפים למקלחת......
    והבנתי שהשמן שקדים מדובר פה הרבה........

• כמובן כפכפים לאמבטיה.
    שמפו
    סבון מרכך
    פיגמה נוחה (שונאת תבגדים של הביהח)
    מברשת משחת שינים
    מברשת לשיער
    גומיות
    נעלי בית
    כסף
    כרטיס מעקב וכל הטפסים של הבדיקות
    בגד לתינוק
    מגבת גדולה ומגבת פנים
    ספר טוב אם את קוראת
    מטען
  • ב"ה

גולי אם נסגור על 38 סבבה!!! אבל 38 ולא 41 כמו תמיד.............................
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה