היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הגעתי לשיא...התחלתי לקנות דברים לבייבי החתיך שלי ואני מאחסנת את זה למעלה בארון בשקית!! לא ספרתי לאף אחד חוץ מאמא שלי כי כולם יגידו אסוררררררררררררררררררררר!!
14 תגובות
עמוד 1
ריגשת אותי!!!!! תהני כייף גדולללל
חחחחח מצחיקה!!! גם אני לא קניתי בהריון הראשון..אבל זה כלום ..תאחסני הכל למעלה וזהו.. על הקטנה כל פעם שראיתי משהו יפה קניתי ושמרתי לה במגירה..
חח מצחיקה.. אני ממש בהתחלה וכבר באלי לקנות.. אבל זה באמת מוגזם כבר
עכשיו עשית לי חשק את השמיכה של הבן שלי עד עכשיו אני שומרת..שמיכה קיצית כזאת משילב..
תענוג....
תהני תהני בהחלט רגעים כייפים ומרגשים במיוחד בהריון ראשון
היום יש לי סופר
אני שמחה שרשמת את זה... כי אני גם מתה לקנות הכל. אני עוד לא סיפרתי לאף 1 חוץ מבעלי ולכן על ההריון (שבוע 12) אני עוד מעט מתפוצצת אם אני לא מספרת למישהו.... (מחר השקיפות עורפית ואחריה אנחנו מספרים לכולם).
אבל כבר נכנסתי לכל האתרים שרק אפשר ו"בחרתי" בערך את סגנון המיטה גם לבן גם לבת. (חחח אני ממש בהתחלה.) ובחרתי שמיכות מורדינון ומפריד שאני רוצה לקנות.
אני לא יצליח להתאפק....
תבינו אני מתקשרת לאמא שלי ותופסת את עצמי חזק חזק ולא מספרת. אף פעם לא הסתרתי מאמא שלי משהו(!) ליטל
תהני תהני הכי כייף .... כל פעם אני מתלהבת מחדש אבל אומרת יש עוד זמן אקנה אחר כך .... אומנם אצלי לא הריון ראשון אבל הזמנתי הכל חדש וזה מאוחסן בחנות ! אתמול הוצאתי את כל בגדי התינוקות של בנות ( של ענברי שלי ) מהמחסן וסידרנו יחד חליפות קפלתי הכל בדקתי מה יש מה אין מה מתאים מבחינת עונות השנה כי ענבר נולדה במרץ והלידה עכשיו לקראת חורף ! לא כיבסתי אבל הכל מסודר חליפות חליפות .... ככה יודעת מה צריך להוסיף ולקנות ! משחקים וכל הקשקושים במחסן אכבס רק אחרי הלידה כשיהיה בבית לבד עם הבייבי .... גם ככה אין בזה צורך בהתחלה !
אביבית
איזה מתוקה את!!!!!!!!! זה הכיף שלנו בהריון- לעשות את הקניות לתינוק... קצת מזכיר לי את ההתלהבות בתור ילדה מהקניות לפני החזרה ללימודים
ואי גם אני מתה לקנות אבל אצלי זה ממש מוקדם!!! אני עוצרת את עצמייי
יוווו איך בא לי לקנות כבר!!!! אבל אמא עושה לי שטיפות מוח אינטנסיביות.. מעניין מתי אשבר..
לכל הבנות בשבוע מוקדם - בשבוע שלכן הייתי מתה לרוץ לקנות שטויות אבל התאפקתי. שבוע 23 בררתי על חבילת לידה, יום ד' הקרוב בע"ה אסגור עסקה.
פולה - צודקת! ממש הרגשה של קניות כמו שהינו ילדות, חחחחחחחח שאני לבד בבית אני מוציאה ומסתכלת מה יש לי כבר בשקית
אצלנו סבתא שלי לא מאשה לקנות אמונות טפלות וכאלה אז אני לא קונה